29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriNarova'nın 2. etabı satışa çıktı

Narova’nın 2. etabı satışa çıktı

Yapıtek'in Bornova Işıkkent'te inşa ettiği İzmir Narova'da 2'nci etap satışları, 27 Ocak tarihinde başladı. "Bir al bin yaşa" sloganıyla hayata geçirilen projenin 2'nci etabında 233 Konut yer alırken, 1'inci etabında 114 konut bulunuyor.

9 blok etap olarak tasarlanıyor

Toplam 9 etap halinde yükselen İzmir Narova'nın tamamında 1.100 konut yer alıyor. 80 bin metrekare Arsa alanı üzerinde yükselen projenin 2'nci etabında 1+1'den 4+1'e kadar farkı daire seçenekleri sıralanıyor.

2’nci etap teslimleri 2017’de

İlk etap teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılacağı belirtilen projenin 2'nce etabındaki teslimlerin ise 2017 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Her Daire için otopark alanının bulunduğu İzmir Narova'da, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası, fitness center, kuaför ve yürüyüş parkuru gibi donatılar yer alıyor.

"Ev alma gelecek al!" sloganıyla yola çıkılan projede, kazançlı bir yatırımla birlikte geniş ve ferah dairelerin, sosyal alan çözümlerinin, merkezi konumun ve birbirini gölgelemeyen mimari anlayışın da altı çiziliyor.
 
Narova 2. Etap'ın konforlu daireleri, hayatı kolaylaştıracak yerleşim planı ve İzmir’e ait sıcak semt yaşamını 24 saat güvenlikle birleştirerek mutlu bir gelecek planıyla hayata geçiriyor.

 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI