19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriMy Via 414'ten senenin son yatırım fırsatı

My Via 414’ten senenin son yatırım fırsatı

MyVia 414'te ev veya ofis sahibi olurken iş yerine yatırım yapmak isteyenlere sene sonu yüzde 18 KDV avantajlarından yararlanma fırsatı sunuyor.

MyVia'da ödeyeceğiniz taksitler ise 1400 TL'den başlıyor.

MyVia Evlerinde sosyal saşam


İzmir’in ilk "all-in one" konsepti MyVia 414 ile Bornova'ya ve MyVia Yıldız ile Buca’ya yeni bir yaşam biçiminin yüksek standartlarını getiren MyVia evlerinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerinden, proje içerisinde bulunan 120 oda kapasiteli oteline; alışveriş merkezinden, sağlık, temizlik, vale ve ütü servisine; fitness& spa& güzellik salonlarından, teknoloji mağazaları, kafeleri, restoranlarına, kapalı otoparkından ve 24 saat aktif güvenlik hizmetine kadar, huzuru ve konforlu bir yaşama sahip olmanız için her ayrıntı düşünülmüş. 

MyVia nerede?

MyVia 414 Bornova merkezine, Ege ve Yaşar üniversitelerine, çevre yoluna ve Ege Üniversitesi hastanesine yalnızca 1 dakika mesafedeyken; Buca’da bulunan MyVia Yıldız ise Dokuz Eylül Üniversitesi'ne, Tınaztepe Hastanesi'ne, çevre yoluna ve alışveriş merkezlerine 3 dakika mesafede bunuyor.

Sizde Myvia kampanyasından yararlanmayı düşünüyorsanız tek yapmanız gereken aşağıdaki iletişim linkine tıklamak ve müşteri temsilcileriyle görüşmek.

www.myvia.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI