22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriMy Newwork projesinde metrekaresi 5 bin 20 dolar!

My Newwork projesinde metrekaresi 5 bin 20 dolar!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork projesi A plus ofis projesi olarak yükseliyor. Satış süreci devam eden My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.
 
14 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan My Newwork projesi 21 katlı tek blok halinde yükseliyor. My Newwork projesi Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak yaşama geçiriliyor.
 
Ağaoğlu My Newwork Ataşehir projesinde yer alan ofislerin brüt metrekare alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.
 
Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolar + KDV olarak belirlendi. Projede KDV oranı ise yüzde 18. My Newwork projesinde minumum fiyat 632 bin 200 dolardan başlangıç gösteriyor.
 
My Newwork projesinden ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinat ile firma bünyesinde 30 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca yüzde 25 peşinat ya da hiç peşinat ödemeden banka kredisi kullanmak mümkün. 
 
Ağaoğlu My Newwork projesinde mağazalar, eğlence üniteleri, tiyatro, dinlenme alanları, seyir terası, yeme içme alanları, spor kompleksi, otopark, oyun alanları gibi ortak sosyal kullanım alanları bulunuyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI