29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriMuhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda metrekaresi 5 bin 750 liradan!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda metrekaresi 5 bin 750 liradan!

Satışlarına başlanan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları toplam 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten meydana geliyor. Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede konumlanıyor.
 
Fiyatların metrekare bazında 5 bin 750 liradan başladığı Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın detaylarını Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e anlattı.

MUAMMER CEYLAN RÖPORTAJININ TAMAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Benim ticari hayatım 1979 yılında Karaköy Perşembe pazarında bakır ve metal işiyle başladım. 2004-2005 yılında bakır piyasasındaki krizle birlikte inşaat sektörüne geçmeyi düşündük. Çünkü inşaat sektöründe de ciddi anlamda boşluk vardı. Biz genellikle 2004 yılından itibaren Avrupa yakasında çok büyük inşaatlar yaptık. Yaptığımız projeler güzel kalıcı ve büyük projeler. Biz ilk kez Anadolu yakasında böyle bir projeye girdik. Bu kentsel dönüşümle alakalı proje bizim çok ilgimizi çekti. İstanbul'un can damarı olan bir yerde Fikirtepe'de projeyi gerçekleştirdik." dedi.
 
Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları isiminin nereden geldiğini açıklayan Ceylan, "Biliyorsunuz isim çok meşhur bir dizinin çağrışımını yapıyor. Osmanlıyı hatırlatıyor. Ortadoğu ve Arap ülkelerinde çok dikkat çeken bir isim. Bizim bu projemizde ağırlıklı olarak Ortadoğu ülkelerine satışını plandığımız bir proje olduğu için böyle uygun olacağını düşündük. Zannediyorum dikkat çekici de oldu." dedi.
 
Sözlerine sürdüren Ceylan, Bu projemizi Nada isimli Dubaili bir ortakla yürütüyoruz. Hatta onunda Katarlı bir ortağı var. Dubai ve Katarla ortadoğuya açılmış bir durumdayız." dedi.
 
Projenin detaylarından bahseden Ceylan "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları tek blok butik bir bina. İnsanlar günümüzde çok büyük sitelerde güvenlikli sosyal tesisli yerlerde oturmayı tercih ediyorlar. Bu çok doğal birşey. Ama farklı bir yönüde var. Çok kalabalık çok yoğun olduğu için sosyal tesislerde çok büyük sıkıntılar yaşanabiliyor. Biz bu projelerde olması gereken sosyal tesisleri, butik proje olarak adlandırdığımız projemizde yaptık.
 
Bizim bu projemiz Marmara Üniversitesi'nin kampüsünün hemen yanında. Dolayısıyla biz seçenek olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer ver verdik. Fiyatlarımızda metrekare birim bazında 5 bin 750 liradan başlıyor lansman fiyatlarımız. O bölgedeki fiyatlar 8 bin lira ile 10 bin lira arasında değişiyor. İlk alanlar karlı çıkacak. Bir adet belirlemedik bir sürede koymadık. Bölgedeki fiyatların tabikide çok altına düşmek istemiyoruz. Ceylan İnşaatı çok iyi tanıtmak ve her sattığımız daire bir dost mantığıyla eğer talep varsa hepsini bu fiyattan satabiliriz. Yurtdışındaki ortaklarımızında gayretleriyle projemizin yüzde 50'sini yabancıya satmış olduk." dedi.
 
Zer Göztepe ve Zer Levent projelerinden de bahseden Ceylan, "Fikirtepe'de bizim sonlandırdığımız bitirdiğimiz, bizim bu projenin hemen yanında 3 blokluk bir projemiz daha var. Zannediyorum 2 3 ay sonra bununda lansmanını yapacağız. 650 konutluk bir proje ve ben çok muhteşem bir proje olduğunu düşünüyorum. Bunun dışında İstanbul'un farklı yerlerinde de inşaatlarımız mevcut. Kentsel dönüşümde uzmanlaştık ister istemez. Çok zor bir süreç. Bu bölgedeki insanların taleplerini uygun proje yaptığınız zaman o insanların dairelerini değerlendirdiğiniz için ayrı bir mutluluk veriyor. Bizim şuan çalışmasına devam etmekte olduğumuz 3. Levent'te Zer Levent projemiz var. Kanyon Alışveriş Merkezi'nin hemen arkasında 800 konutluk bir proje. Zannediyorum onuda bu yılın sonuna yetiştireceğiz. Projelerimizi yabancı ortaklarla yapmak istiyoruz. Levent projemizde de Cezayirli bir iş adamıyla beraber." dedi. 
 
Ödeme kampanyası hakkında da bilgi veren Ceylan, "Biz Ceylan İnşaat olarak bugüne kadar hiçbir şekilde banka kredisi ile çalışmadık. Tamamen kendi öz sermayemizle bu hizmeti verdik. Yine aynı şekilde vade farksız 36 ay taksit yapıyoruz ve hiçbir şekilde alıcıyı banka ile muhattap etmiyoruz. Biz alıcılara hep diyoruz bankaya gitmeyin gereksiz faiz ödemeyin fiyatları yükseltmeyin diye. Bugüne kadar gidende olmadı." dedi.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI