16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriMozaikpark'ta lansman fırsatları için son gün 31 Ocak!

Mozaikpark’ta lansman fırsatları için son gün 31 Ocak!

Mozaikpark isimli yeni projesi ile Somuncu Grup, değişen Konya’nın değişmeyen merkezine en yakın mesafede herkesin kendi hikayesini yazabileceği gerçek bir ev inşa ediyor. Farklı tip ailelerin mutlu anlarına ev sahipliği yapacak bir yuva için özenle hazırlanan Mozaikpark’ta hem çekirdek, hem de geniş aileler için en fonksiyonel daire tipleri mevcut.

Açık mutfaklı, bahçe dubleksli ya da kat dubleksli olmak üzere farklı ihtiyaçlara en uygun şekilde dizayn edilen dairelerin 1+1’den,  5+1’e kadar farklı tip seçenekleri bulunuyor.

Gökyüzüne açılan teraslar 

Konfor ve moderniteyi bir arada buluşturan Mozaikpark, içinde yer aldığı yemyeşil dokusu ve huzur veren doğal peyzajı ile Konya’da dikkatleri üzerine çekiyor. Ailenin tüm bireylerinin birlikte mutlu anlarını paylaşabileceği geniş kat bahçelerine yer veren proje, iki bloktan oluşan toplam 8 adet bahçe dubleksini bünyesinde bulunduruyor. Geniş teraslar sayesinde ev sahipleri hem gökyüzündeki yıldızları izlemenin hem de ailesiyle birlikte vakit geçirmenin keyfini sürebilecek.

Merkezi konumda yer alıyor

Hz. Mevlana Türbesi’ne 5 dakika mesafede yer alan Mozaikpark, şehrin iş, alışveriş ve turizm merkezlerine yakın bir lokasyonda yer alıyor. Şehrin merkezinde yer alan projenin tüm lokasyonlara yakın olması yaşam ve yatırım değerini arttırıyor.

Lansmana özel fırsatlar

Mozaikpark lansmana özel 2+1 saireler 129 bin TL'den başlayan fiyatlarda satışta. Mozaikpark 120 ay vade ve Türkiye Finans’tan %0,64’den başlayan oranlarla şehrin merkezinde ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI