29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriMoment İstanbul'da 269 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz

Moment İstanbul’da 269 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz

AC Yapı’nın Kartal’da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin %25’i sahiplerini buldu.

Anadolu Yakası’nın modern yüzü olarak nitelendirilen Kartal’ın en yeni projesi Moment İstanbul 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor.

E-5 Otoyolu’nun yanı başında yükselen proje, konumu ve donatıları itibariyle yatırımcıların talebini çekiyor.

Avantajlı ödeme seçenekleri

Bölgeye ve projenin donatılarına karşın ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar 269.000 TL’den başlıyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 120 aya kadar ise %0,86 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca kısa bir süreliğine özel olarak peşin alımlarda %8 indirim uygulanıyor.

100 milyon dolarlık yatırım

Moment İstanbul, Anadolu Yakası’nda gayrimenkul yatırımlarının merkezi haline gelen Kartal’da 100 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Kartal’ın   E-5 bandında, adalar manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan Moment İstanbul, estetik mimarisiyle ve donatılarıyla bölgenin yenilenen siluetine büyük katkı sağlıyor.

Cadde mağazaları çekim merkezi olacak

Kartal’ın en merkezi noktasında, 44 katlı iki kuleden oluşacak projede, konut ve Home – Office’lerin yanı sıra 12 adet de cadde üzeri mağaza yer alacak. Tamamlandığında bölgenin çekim merkezi haline gelecek projede 2 bin 200 kişi yaşayacak. 10 bin 157 metrekare arsa üzerinde geliştirilen Moment İstanbul’un mimarisinde ‘3D Atölye Mimarlık’ imzası bulunuyor.

Adalar manzaralı ferah daireler

AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1’den 5+1’e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuyor. Kartal’ın merkezinde, adalara nazır bir konumda yükselen proje geniş ve ferah daireleri ayrıcalık sunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 74,69 metrekare ile 344,47 metrekare arasında değişiyor.

Rengârenk bir yaşam merkezi

Moment İstanbul projesi kapsamında; yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriliyor. Projede; sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi spor ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Her noktaya ulaşım kolaylığı

E-5’in ve Kartal Metrosunun yanı başında bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dk, Adalet Sarayı’na 2 dk. ve Kartal Sahiline 5 dk. uzaklıkta yer alıyor. Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası’na hakim manzarasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Moment İstanbul’da teslimler 2017 Mart ayında gerçekleştirilecek.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI