27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriMoment İstanbul'a bahar geldi, fiyatlar indi!

Moment İstanbul’a bahar geldi, fiyatlar indi!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Moment İstanbul, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. E-5 Otoyolu’nun yanı başında yükselen proje, konumu ve donatıları itibariyle yatırımcıların talebini çekiyor.

E-5 bandında, adalar manzarasına hakim bir noktada konumlanan Moment İstanbul projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. Moment İstanbul ödeme planı kapsamında 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. 

MOMENT İSTANBUL TANITIM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN VİDEOYU TIKLAYABİLİRSİNİZ

 

Moment İstanbul güncel fiyat listesi

1+1 daireler 249 bin TL'den

2+1 daireler 489 bin TL'den

3+1 daireler 749 bin TL'den

4+1 daireler 955 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Moment İstanbul'da ödeme şekli

Moment İstanbul projesinde bahar kampanyası kapsamında fiyatlarda indirim yapıldı. İndirimlifiyatların yanı sıra firma bünyesinde konut bedelinin yüzde 25'i peşin ödendiği takdirde, 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Cadde mağazaları çekim merkezi olacak

Kartal’ın en merkezi noktasında, 44 katlı iki kuleden oluşacak projede, konut ve Home – Office’lerin yanı sıra 12 adet de cadde üzeri mağaza yer alacak. Tamamlandığında bölgenin çekim merkezi haline gelecek projede 2 bin 200 kişi yaşayacak. 10 bin 157 metrekare arsa üzerinde geliştirilen Moment İstanbul’un mimarisinde ‘3D Atölye Mimarlık’ imzası bulunuyor.

Adalar manzaralı ferah daireler

AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1’den 5+1’e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuyor. Kartal’ın merkezinde, adalara nazır bir konumda yükselen proje geniş ve ferah daireleri ayrıcalık sunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 74,69 metrekare ile 344,47 metrekare arasında değişiyor.

Rengârenk bir yaşam merkezi

Moment İstanbul projesi kapsamında; yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriliyor. Projede; sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi spor ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Her noktaya ulaşım kolaylığı

E-5’in ve Kartal Metrosunun yanı başında bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dk, Adalet Sarayı’na 2 dk. ve Kartal Sahiline 5 dk. uzaklıkta yer alıyor. Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası’na hakim manzarasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Moment İstanbul’da teslimler 2017 Mart ayında gerçekleştirilecek.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI