27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriMoment İstanbul projesi yüzde 40 prim yapacak!

Moment İstanbul projesi yüzde 40 prim yapacak!

İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da 100 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Moment İstanbul projesi AC Yapı imzası taşıyor.

İstanbul’un yeni çekim merkezlerinden Kartal’da yükselen proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Adalet Sarayı’na 2 dakika ve Kartal Sahiline 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Huzur veren bir manzaraya sahip Moment İstanbul projesi Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası’na manzarasına sahip.

‘Yüzde 40 prim yapacak’

AC Yapı'nın Satış ve Pazarlama Müdürü Emine Gencay verdiği bir röportajda Moment İstanbul projesini şöyle anlatıyor:

Moment İstanbul'un öncelikle lokasyonu. Adliye'ye olan yakınlığı tabiki yatırım mantığında düşünülürse değerini arttırıyor. E-5 bandı üzerinde oluşu metronun hemen yüz metre yakınlıkta  oluşu, Sabiha Gökçen'e olan yakınlık gibi durumları. Bunlara artı olarak dinamik bir proje zemin+44 kattan oluşuyor ki bu da 158 metre yüksekliği ile bölgedeki en uzun kulelerden birisi olmasını gösteriyor. Bu da tabiki ayırt edici bir özellik. 1+1'lerimiz 279 bin TL'den başlıyor. KDV dahil fiyatlardır bunlar. 14 kattan sonraki fiyatlardır. Zemin kattaki dairelerimiz tükendi. Satışlarımız iyi gidiyor. Projenin yüzde 70'ine kadar doluluğa ulaştık.

Biz örnek daire yapımında çok özendk. Manzarayı birebir yaşatmak istedik. Bunun için biraz aslında bekledik ama şimdi tamamlanmak üzere ki bunu sizlere zaten duyuracağız. İddialı bir konseptle geliyoruz. Proje bittiği zaman bizim hedeflediğimiz en az yüzde 35-40 bandında.

Moment İstanbul fiyat listesi!

1+1 daireler 249 bin TL'den

2+1 daireler 489 bin TL'den

3+1 daireler 749 bin TL'den

4+1 daireler 955 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Moment İstanbul'da vade farkı yok!

Moment İstanbul projesinde, konut sahibi olmak isteyenlere vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Konut bedelinin yüzde 25'lik bölümünün peşin ödenmesi koşulu ile, 36 ay vade farksız, firma bünyesinde taksitlendirme yapılabiliyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI