28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriMoment İstanbul minumum yüzde 40 prim yapacak!

Moment İstanbul minumum yüzde 40 prim yapacak!

AC Yapı bu yıl 9. düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Gayrimenkul Zirvesi'ne Moment İstanbul projesi ile katıldı.Moment İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Emine Gencay, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.

Fuar beklentilerin üzerinde yatırımcıyla gerçekleşiyor. Bizim ilk fuar deneyimimiz. Beklentimizin üzerinde talep aldık. Bu bizi mutlu ediyor. Talepler güzel. Beğeniliyor projemiz bu tabiki bizim için çok sevindirici birşey. Mutluyuz burada olmaktan.
 
Araplar daha çok Avrupa yakasını biliyorlar. Anadolu yakasını yeni yeni tanımaya başladılar. Biz bu anlamda kendimizi lokasyon değeriyle anlatıyoruz. Kartal bölgesinin yatırım değerinden bahsediyoruz ve katılımcıların bildiği noktalar adalar Yalova bölgesi olduğu için oraya olan yakınlığımızı dile getiriyoruz. E-5 bandı üzerinde oluyor oluşumuz. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın dış hatlara açılıyor olması. Metronun olması. Bunlar projemiz için hep artı değerler. Bunları anlatıp Anadolu yakasınında iyi bir yatırım bölgesi olduğunu kendilerine gösteriyoruz.
 
Körfez yatırımcısı deniz görmek istiyor, denize yakın olmak istiyor. Bu çok önemli ayırt edici bir özellik projeler bakımından. Bizim projemizin en güzel özelliği şu kot farkından dolayı 4. kattan itibaren rahatlıkla deniz görebiliyoruz. Tabi bu onlarda içinde projeyi beğenilen proje haline getiriyor.
 
Bugüne kadar yabancıya satışımız oldu. Çok fazla talep alıyoruz tabi bunlar karşılıklı anlaşmayla gerçekleşiyor. Talep alıyoruz ön satış yaptığımız yabancılarda oldu. Bu bizi mutlu ediyor. Devamınında geleceğini düşünüyoruz. Bu konuda da zaten yine yatırımlarımız ve çalışmalarımız devam ediyor.
 
Moment İstanbul'un öncelikle lokasyonu. Adliye'ye olan yakınlığı tabiki yatırım mantığında düşünülürse değerini arttırıyor. E-5 bandı üzerinde oluşu metronun hemen yüz metre yakınlıkta  oluşu, Sabiha Gökçen'e olan yakınlık gibi durumları. Bunlara artı olarak dinamik bir proje zemin+44 kattan oluşuyor ki bu da 158 metre yüksekliği ile bölgedeki en uzun kulelerden birisi olmasını gösteriyor. Bu da tabiki ayırt edici bir özellik. 1+1'lerimiz 279 bin TL'den başlıyor. KDV dahil fiyatlardır bunlar. 14 kattan sonraki fiyatlardır. Zemin kattaki dairelerimiz tükendi. Satışlarımız iyi gidiyor. Projenin yüzde 70'ine kadar doluluğa ulaştık.
 
Biz örnek daire yapımında çok özendk. Manzarayı birebir yaşatmak istedik. Bunun için biraz aslında bekledik ama şimdi tamamlanmak üzere ki bunu sizlere zaten duyuracağız. İddialı bir konseptle geliyoruz. Proje bittiği zaman bizim hedeflediğimiz en az yüzde 35-40 bandında.
 
Maide KARADAĞ/Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI