28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriMira Kurtköy bu yaz yaşam buluyor!

Mira Kurtköy bu yaz yaşam buluyor!

‘Mira Kurtköy hakkında’

32 villa ve 303 daireden oluşan Kurtköy Mira'da 1+1'den 3+1'e kadar 70 metrekareden 171 metrekareye kadar daire tipleri, 165 metrekare villalar, her daireye ve villaya özel otopark alanları mevcut. Mira'da benzer projelerden çok farklı bir ayrıcalık var. 1050 metrekarelik kapalı alana sahip MiraClub, tüm Miralıların ortak malı olarak tapunuza tescil ediliyor. 26 bin metrekare net arsa alanına sahip olan projenin yüzde 82'si yeşil alandan oluşuyor.

‘Yatırım yapmak isteyenler için bulunmaz fırsat’

Kusursuz yaşamın kapıları 5 ay sonra Kurtköy'de aralanıyor. Dileyene villa, dileyene ferah daire seçenekleri sunan Mira Kurtköy, diğer projelerden bu özelliği ve mimari planı ile hemen ayrılıyor. Mira; bulunduğu arsanın ve çevresinin gelişim hızı göz önüne alındığında, yatırım yapmak isteyenler için bulunmaz fırsatlar sunuyor. Mira Kurtköy çok cazip fiyatlarla, tüm ihtiyaçlarınızın içinde yer aldığı kapalı sosyal tesisler, yemyeşil bir dünya, birinci sınıf malzeme ve işçilikle edilmiş yaşam alanları sunuyor. Kazançlı bir yatırım için mutlaka Mira Kurtköy'ü görmek gerekiyor.

‘Mira Kurtköy sosyal donatıları’

Kurtköy Mira içerisinde; yüzme havuzu, çocuk havuzu, açık hava pilates alanaı, basketbol sahası, voleybol sahası, bisiklet ve yaya yolları, dinlenme ve toplantı salonları, çok amaçlı spor salonu, kardiyo ve fitness alanı, siteye özel kreş, kapalı yüzme havzuu, sauna, masa tenisi, bilardo ve coffe corner sıralanıyor.

Mira Kurtköy İletişim Bilgileri;
www.besyildizmira.com/Kurtkoy/
Telefon: 444 5 414

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI