23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYazlık ProjelerMila’s Daphne Peninsula 545 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Mila’s Daphne Peninsula 545 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

81 bin metrekare alan üzerine yayılan Mila's Daphne Peninsula projesi 18 konut bloğu halinde toplam 72 konuttan meydana geliyor. Proje otel ve konutlardan oluşan karma bir proje olarak tasarlandı.
 
Bir yarımada üzerinde yükselen Mila's Daphne Peninsula projesinin kendine ait bir koyu bulunuyor. Her blokta bahçe dubleksi, teras dairelere yer verilen projede 122 yatak kapasiteli Vitality Luxury Hotel bulunuyor.
 
Teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Mila's Daphne Peninsula projesinde fiyatlar lansmana özel 545 bin dolardan başlıyor. Minumum yüzde 38 prim hedeflenen proje havalimanına 15 kilometre mesafede konumlanıyor.
 
Mila's Daphne Peninsula projesinde golf sahası, çocuk oyun alanları, restoran, kafe, bar, fitness center, çocuklar ve yetişkinler için yüzme havuzu, sosyal tesis, basketbol sahası, tenis kortu ve yürüyüş parkuru yer alıyor.
 
BASIN TOPLANTISINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Fiyatların 545 bin dolardan başladığı Mila's Daphne Peninsula projesinin detaylarını MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan Emlakdream.com'a anlattı.

MURAT AKDOĞAN RÖPORTAJININ TAMAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Bodrum'da emsali olmayan bir proje!
 
Öncelikle havaalanına 15 kilometre mesafede muazzam bir doğada yapıyoruz bu projeyi. 81 dönüm bir yarımada halindeki inanılmaz yemyeşil bir doğa bu. Biz bu mükemmel doğaya yakışır uygun hem 72 tane rezidans aynı zamanda o rezidanslara hizmet verecek 122 yataklı luxury bir otel yapıyoruz. Hem o sitenin güvenliğinin sağlanması hem peyzajının düzenlenmesi hem yeme içme çamaşır gibi hizmetlerin sağlayan tam bir rezidans konforunu sağlayacak otel olacak. Aynı zamanda sağıklı yaşam oteli olacak. Burada detoks gibi bazı uygulamalar söz konusu olacak ve aynı zamanda spa oteli olacak. Tabiki konut sahipleri tüm bu imkanlardan yararlanacak. Bodrum'da emsalinin olmadığını düşündüğümüz bir projedir bu. Çünkü çok özgün bir dizayn ve bu dizaynda yapılan proje Avruğa Birliği'nin sponsorluğunda İtalya'da yapılan bir yarışmada gümüş ödülüne layık görüldü. Demekki eşsiz bir proje oldu. Türkiye'ye bu ödülü bu proje getirdi. Buradan konut olacak olanlar emsalsiz bir projeden onut almış olacaklar ve burada 100 yaşına kadar yaşama imkanı bulacaklar. 
 
Bu projede komşularımı arıyorum!
 
Proje havalanından Bodrum'a doğru merkeze doğru giderken  15 kilometrelik içeride olan bir arazide üzerinde. Bir tarafından başka bir site bir tarafında diğer başka bir site ama burası kendine özel bi koydur. Denize sıfırdan doğru başlayarak yukarı doğru yükseliyor. Dolayısıyla bütün konutların bütün odalarının denizi görmesi sağlanıyor. Bu büyük bir avantaj. Bodrum'da böyle bir proje olduğunu düşünmüyoruz. Aynı zamanda burası bir sosyal yaşam alanı. Bir golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, 550 metrelik bir sahil şeridi ki bu sahil şeridinde isteyen kumsalda isteyen çimenlerde güneşlenebilir. Bu projeyi yaparken 72 tane ev ve kendimede bir ev yapıyorum. Aslında 72 tane komşumu seçiyorum. Ama bu komşularıma da çok çok özel fiyatları sunacağım. Projede minimum yüzde 38 prim öngörüyoruz. 
 
2017 yaz sezonuna hazır!
 
Projede en küçük evimiz 3 oda 1 salon daireler. Fiyatlar 545 bin dolardan başlıyor lansmana özel. Bir değer tespiti yapıldı. Lansman fiyatı olarak bu fiyatın yüzde 38 daha üstünde bir fiyat verdiler. Biz şuanda projede hafriyatları bitirdik. 2017 yılının Mayıs ayında bitmiş olacak. Konut sahipleri bu tarihten itibaren kullanabilecekler.
 
Tüm odalardan kesintisiz deniz manzarası!
 
Projede yapılar 2 katlı olarak planlandı. Dairelerin her biri birbirini görmeyecek şekilde tasarlandı. Hatta girişleride farklı şekilde planlandı. Bahçe dubleksler var onalar 5 oda 1 salon şeklinde. Diğer üst kat teras dairelerde 3 oda 1 salon şeklinde olacak. Tüm odalardan balkona çıkış olacak. Üst kattaki dairelerde boydan boya teras söz konusu. Hem salondan hem de  tüm yatak odalarından terasa çıkacaklar ve kesintisiz bir deniz manzarası olacak. 
 
Bodrum'da 180 dönümlük ikinci proje yolda!
 
Aynı bölge projelerimiz olacak. Şuanda yeni arazi geliştiriyoruz. Bir arazimiz var onu büyütmeye çalışıyoruz. Orası buradan çok daha büyük bir alan olacak. Tahminen 180 dönüm bir arazi olacak. Buraya çok uzak bir yer değil. Bu Bodrum'daki ikinci projemiz olacak ama şuanda Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın bir iş merkezimiz var. Şuanda kapalı alanı tamamlandı, kaba inşaatı bitti ve inceye geçtik. Bu yılın sonunda 28 bin metrekarelik bir iş merkezimiz hazır olacak. Burası hem Leed Gold sertifikalı hem A Plus. Daha çok finansçılara yönelik bir iş merkezi olacak. Orasıda gerçekten müthiş bir bina olacak.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI