20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriMESA KOZA 66'da lansman avantajlarını kaçırmayın

MESA KOZA 66’da lansman avantajlarını kaçırmayın

Mesa Mesken, Tepe İnşaat'la birlikte Ankara Gaziosmanpaşa’da geliştirdiği projesi Mesa Koza 66 biri dikey, diğeri yatay olmak üzere 2 blokta, 206 konuttan oluşuyor. Projede 1+1’den 6+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.  50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Mesa Koza 66 projesi toplam 9 dönüm üzerinde yayılıyor.

Farklı beklentilere sahii aileler için farklı daire tiplerinin bulunduğu projede yatay blokta yer alan daireler, şehir içinde herkesin özlemini duyduğu, teraslı dairelerden oluşuyor. Mesa Koza 66 şehrin merkezinde bahçeye, büyük bitkiler ve çiçeklerle süslenmiş geniş balkonlara özlem duyanlara, gerçek anlamda arzuladıkları yaşam alanlarını sunuyor.

MESA KOZA 66 TANITIM FİLMİ İÇİN VİDEOYU TIKLAYINIZ

Mesa Koza 66’nın “Yatay Blok”unda yer alan net 66,5 ile 144,5 metrekare arasında değişen büyüklüklerde, stüdyo tipinden 3+1’e kadar farklı tipteki daireler; içindeki galeriler, iç boşluklar ve esnek yaşam alanları sayesinde kişilere, ‘kendi tercih ve yaşam alışkanlıklarına göre evini tasarlama’ ayrıcalığı sağlıyor.

Mesa Koza 66 dışarıda güçlü peyzajı ve doğal bitkiler ile süslenmiş bir avlu; içeride ise kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu birleştiriyor. Sadece site sakinlerinin kullanımına açık olacak bu tesisler, aynı zamanda konfor ve prestij odağında kurgulanan bu seçkin yaşam kompleksinin kalbini de oluşturuyor. 

Mesa Koza 66'da fiyatlar 

Mesa Koza 66'da satılık daire fiyatları 475 bin TL'den başlayarak 1 milyon 980 bin TL'ye kadar yükseliyor.  

Yüksek prim getirisinin olmasıöngörülen projede 2+1 dairelerin aylık kira gelirinin 3 bin ile 3 bin 500 TL olması bekleniyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLATINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI