24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriMerkez Zekeriyaköy’de Ödeme Kolaylıkları

Merkez Zekeriyaköy’de Ödeme Kolaylıkları

2+1 çatı dubleksleri ve 3+1 bahçe dubleksi dairelerin bulunduğu Merkez Zekeriyaköy projesinde 2+1 çatı dubleksleri 140 metrekareden ve 3+1 bahçe dubleksi daireler ise 176 – 200 metrekareden meydana geliyor.

Aralık 2014’te teslim edilmesi planlanan projede ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy fiyatlar

2+1 çatı dubleksleri 733 bin 750 TL’den

3+1 bahçe dubleksleri ise 1 milyon 92 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Merkez Zekeriyaköy ödeme planı

Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.  %5 ön ödeme yaparak, peşinatı teslimde ödemek mümkün.

Sosyal olanaklar

Merkez Zekeriyaköy’de Mini Golf Sahası, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Açık Hava Fitness Alanları, Çiçek Bahçeleri, Pergolalar, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı ve Süs Havuzları yer alıyor. Açık alanları kadar kapalı sosyal tesisleriyle de iddialı olan Merkez Zekeriyaköy’de Fitness Club’ın yanı sıra Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe yer alıyor. Projede çocuklar da unutulmadı ve özgürce çocukluklarını yaşayabilmeleri için kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parklarına, Çocuk Yüzme Havuzuna ve Meyve Bahçeleri de yer alıyor.

Merkez Zekeriyaköy nerede?

Hayatın her anına keyif katacak ayrıntılarla donatılan Merkez Zekeriyaköy, İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de inşa ediliyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy, İstanbul’da denize girilebilen sınırlı yerlerden biri olan Kilyos’a ise tam 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, yapımına başlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer – Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.

Merkez Zekeriyaköy İletişim:

Telefon:0212 202 7 111      

Web: www.merkezzekeriyakoy.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI