29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriMerkez Zekeriyaköy doğayla iç içe bir yaşam sunuyor

Merkez Zekeriyaköy doğayla iç içe bir yaşam sunuyor

İstanbul’un en yaşanabilir doğal merkezi Zekeriyaköy’ün en değerli arazilerinden birinde konumlandırılan projenin yüzde 83’ü açık ve yeşil alan. Anayol güzergâhında olduğu için ulaşım son derece kolay. Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika ve Sarıyer sahile sadece 10 dakika mesafede olan Merkez Zekeriyaköy’den hem 3. Boğaz köprüsüne, hemde Arnavutköy Tayakadın’da yapılacak olan 3. havalimanına dakikalar içinde gidebileceksiniz.

Zekeriyaköy’ün Sarıyer İDO’ya 10 dakikalık mesafede yer alması Beykoz, İstinye, Beşiktaş, Kabataş ve Kadıköy’e deniz otobüsleri ile kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

Kendi doğanızı kurabilirsiniz 

Merkez Zekeriyaköy, “doğa içerisinde doğa” mantığıyla oluşturuldu. Konutların % 52’si bahçe yaşamına sahip. Burası, kendi küçük doğasını kurmak ve bahçeyle uğraşmak isteyenler için en ideal yerlerden biri.

“Ben yeşili ve manzarayı yukarıdan izlemek istiyorum.” diyenlerdenseniz, gün batımına karşı kahvenizi yudumlayabileceğiniz terasınız da sizi bekliyor.

Manzaranız hiç kapanmayacak 

Merkez Zekeriyaköy’ün arazisindeki eğimli yapı ve ekstra özen gösterilen yerleşim düzeni sayesinde hiçbir bina diğerinin önünü kapatmıyor.

Binaların dış cephesinde kullanılan ahşap görünümlü kompakt laminant paneller, fugalar, söveler, doğal taş döşemeler, bina girişlerindeki mermer sütunlar ve tüm detaylar, titizlikle düşünüldü. Ayrıca site içerisinde elektrikli araç şarj etme üniteleri bulunuyor.

İç mekânlar, evin her metrekaresini maksimum seviyede kullanabileceğiniz şekilde uygun mimari simetrilerle dizayn edildi ve tüm malzemelerde, kalite ve estetik ön planda tutuldu. Boydan boya pencereler ise gün ışığını evinizin her köşesine yansıtıyor.

Çocuklar güven içinde

Merkez Zekeriyaköy’de Mini Golf Sahası, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Açık Hava Fitness Alanları, Çiçek Bahçeleri, Pergolalar, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı ve Süs Havuzları yer alıyor. Açık alanları kadar kapalı sosyal tesisleriyle de iddialı olan Merkez Zekeriyaköy’de Fitness Club’ın yanı sıra Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe yer alıyor. Projede çocuklar da unutulmadı ve özgürce çocukluklarını yaşayabilmeleri için kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parklarına, Çocuk Yüzme Havuzuna ve Meyve Bahçelerine yer verildi. 

Zemin sağlam 

Zekeriyaköy, İstanbul’un zemini en sağlam bölgelerinden biri olan Sarıyer’de. Tam merkezindeki jandarma karakoluyla ekstra güvenli.

Merkez Zekeriyaköy’de de güvenliğiniz ön planda. Yüksek duvarlar siteyi komple sarıyor. Konutlar ile güvenlik görevlileri arasında dijital iletişim (intercom) mevcut. Kamera sistemiyle 7/24 izlenen sitede giriş, çıkışlar da kontrol altında.

Fiyatlar ve Ödeme kolaylıkları

Merkez Zekeriyaköy projesi ile ilgili açıklama yapan Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet  GürMerkez Zekeriyaköy’de fiyatlar  2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatınınsa 1 milyon 108 bin liradan başladığını söyleyerek, “Farklı ödeme şekillerine göre bu fiyatlar üzerinden indirim avantajı sunuyoruz” diye konuştu. İsteyenlerin sadece yüzde 5 peşinat vererek ev sahibi olabileceğini belirten Gür, projenin lokasyon değeri, teslime yakın olması ve inşaat kalitesi göz önüne alındığında fiyatların gerçekten makul olduğunu ifade etti.

Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre Zekeriyaköy’de 25 bin 360 metrekare alanda inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor. Merkez Zekeriyaköy’de, 140 metrekare büyüklüğünde balkon ve teraslarıyla ön plana çıkan 2+1 çatı dubleksi dairelerin yanı sıra, bahçe yaşamıyla dikkat çeken 176 metrekare ile 200 metrekare büyüklüğünde 3+1 bahçe dubleksi daireler bulunuyor.

Merkez Zekeriyaköy iletişim

Web: www.merkezzekeriyakoy.com/

Özlem Atila 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI