22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriMavi ve Yeşili Birleştiren Küçükkuyu Port Evleri’nde 30 Bin TL Peşinatla...

Mavi ve Yeşili Birleştiren Küçükkuyu Port Evleri’nde 30 Bin TL Peşinatla Hem Yazlık Hem Kışlık

1986 yılından bugüne kadar 'Hizmette Kalite' anlayışıyla, her geçen gün gelişen teknolojiyi destek alarak büyüyen ve sektöre canlılık katan Nuhoğlu İnşaat ile kurulduğu 1997 yılından bugüne kadar uluslararası standartta kabul gören mühendislik anlayışı ve birikimiyle adından her yerde bahsettiren Gülsa İnşaat’ın ortak projesi; Küçükkuyu Port Evleri.
Küçükkuyu Port Evleri size sadece bir ev değil, Kaz Dağları’nın muhteşem havası ve her biri yaşanmaya değer dört mevsimiyle tüm hayalleri süsleyen bir yaşam sunuyor. 

Küçükkuyu Port Evleri Nerede?

Küçükkuyu Port Evleri; Ege’nin mavisi ve Kaz Dağları’nın yeşiliyle birleşen Edremit Körfezi'nde deniz kıyısında bulunan ve Kaz Dağları Milli Parkı’na komşu olan konumu ile size dünyanın en temiz havasını solutacak.

Küçükkuyu Port Evleri’nde Daire Fiyatları

Mavi ve yeşili birleştiren bir Kuzey Ege klasiği Edremit Körfezi'ndeki Küçükkuyu Port’ta son daireleri kaçırmamanız için çok özel bir kampanya başladı.
Toplam 17 blok, 208 daireden oluşan bu projede size ve bütçenize uygun bir daire bulmanız mümkün. Hem yazlık hem de kışlık olarak kullanılan Küçükkuyu Port Evleri’nde 2+1, 3+1, 4+1 daireler kampanya kapsamında, 30 Bin, 40 Bin, 50 Bin TL gibi alternatif peşinat ve 5000 TL’den başlayan farklı taksit seçenekleri ile satışa sunuluyor.

Küçükkuyu Port Evleri’nde Yaşam

Küçükkuyu Port’ta zeytin ve çam ağaçlarının gölgesi altında hem siz hem de çocuklarınız dünyanın en temiz oksijenini solurken geniş yürüyüş yollarının, özel plajın, yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı düşünülmüş 90 metre uzunluğunda 2 adet yüzme havuzunun, çocuk oyun alanının keyfini çıkaracaksınız.
Küçükkuyu Port’ta bina dış cephelerindeki ısı yalıtımının, ses ve ısı yalıtımı sağlayan geniş pencere yüzeylerinin, her daireye ait klimalı ısıtma ve soğutma sisteminin, ses geçirmeyen dekoratif duvar kâğıtlarının, geniş balkon ve terasların konforunu süreceksiniz.

Küçükkuyu Port İletişim:

Telefon : 0286 752 68 68

Web: www.kucukkuyuport.com

Saadet Diyaribekiroğ/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI