28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriMashattan’da “Kirayı Kendinize Ödeyin, Evinizin Sahibi Olun!”

Mashattan’da “Kirayı Kendinize Ödeyin, Evinizin Sahibi Olun!”

İş dünyasının merkezi Maslak’ta yaşamak, çalışmak ve sosyal hayatın bir parçası olmak isteyenler için tasarlanan tek ve en lüks konut projesi olan Mashattan’daki son 81 daireyi satın alarak avantajlı imkânlarla satışa çıkaran Kent’Sell, projeye şimdi de yepyeni bir ödeme planı getirdi. Peşinatı ortadan kaldıran bu yeni kampanya kapsamında 120 ay vadelendiriliyor hem de sabit ara ödemeler 6 ayrı dönemde, şirket bünyesinde yapılabiliyor. Hemen teslim dairelerde taksitlerin kira öder gibi yapılabilmesi de konut alıcıları ve yatırımcılar için kaçırılmayacak bir fırsat sağlıyor. Projelerle ilgili detaylı bilgilere Kent’Sell bünyesinde satışı gerçekleştirilen tüm projelerin detaylı bilgilerine ve proje bazlı kampanya dönemi ödeme planlarına ‘evdekifirsat.com’dan ve Kent’sell Mashattan Satış Ofisi 0212 330 33 70 nolu telefondan  ulaşılabiliyor.

Taksitler 3.650 TL’den başlıyor

Mashattan projesinde yeni kampanyanın uygulandığı ödeme planına göre, taksitler 120 ayda, kira öder gibi 3.650 liradan başlayan tutarlarda ödenebiliyor.

140 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde inşa edilen 33 katlı 10 kulede 1818 daireden oluşan Mashattan, 108 metre bina yüksekliği ile adeta Maslak’ın sembolü… Yüzde 94 doluluğa sahip projede toplam 5 bin kişi yaşıyor. Mashattan’da her bloğun 25. katında 2 adet kat dubleksi var. Bahçe dubleksi tüm blokların giriş katında tasarlanırken alıcılara 10 farklı metrekarede, 8 farklı ev tipi sunuluyor. Her katta ortalama 8 dairenin yer aldığı projede 25. kat ile 30. katlarda 3 daire, 31. kat ile 32. katlarda ise pentouse daire bulunuyor.

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan Maslak'ta yer alan Mashattan, alışveriş, sinema ya da lezzetlerle keyifli bir buluşma için İstinye Park, Kanyon ve Metrocity gibi merkezlere kolay ulaşılabilme avantajının yanı sıra Boğaz’da yürüyüş yapmak veya İstanbul Tenis ile İstanbul Atlı Spor Kulubü gibi farklı sosyal aktivitelere katılmak isteyenler için farklı seçenekler sunuyor. Ayrıca İstanbul Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve iş yaşamının önemli merkezlerine yakınlığı ile dikkat çeken Mashattan, proje içinde 130 bin metrekarede geniş bir yaşam alanı sunuyor.

Mashattan iletişim:

http://www.mashattan.com/

0 212 330 30 50

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI