24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriManzara Adalar'da indirim fırsatı sürüyor

Manzara Adalar’da indirim fırsatı sürüyor

İş GYO imzası ile İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da hayata geçirilen Manzara Adalar projesi  313 bin 500 metrekare alan üzerinde yayılıyor. 

Sahip olduğu sosyal alanlar ile göz dolduran Manzara Adalar projede; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, hobi odaları, çocuk kulübü, çok amaçlı spor kompleksi, yansıma havuzları, yürüyüş parkuru yer alıyor. 

İş GYO Kurumsal İletişim Satış Kiralama ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Tandoğan Manzara Adalar projesinin detaylarını şöyle anlattı:

Manzara Adalar'da mesafeler biraz önemli çünkü çok stratejik bir lokasyonda yer alıyor. 1,5 kilometrelik bir sahile yakınlığı söz konusu. E-5'in sahil tarafı olan alt tarafında yer alıyor. Dolayısıyla E-5'e son derece kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda TEM'e de çok hızlı şekilde ulaşabiliyorsunuz. Sabiha Gökçen'e 18 kilometrelik mesafede, havayolu ulaşımı açısından kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda denize yakınlığıda denizyolu ulaşımında da kolaylık sağlıyor. Mesafeleri söylemek gerekirse sahile 15 dakika, metro istasyonuna 20 dakika yürüyüş mesafesinde. Pendik Yalova Feribotu'na ise araba ile 3-4 dakika mesafede. 
 

Manzara Adalar fiyat listesi 

1+0 daireler 267 bin 700 TL’den

1+1 daireler 342 bin 100 TL’den

2+1 daireler 577 bin TL’den

3+1 daireler 896 bin TL’den

4+1 daireler ise 1 milyon 518 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Manzara Adalar'da ödeme seçenekleri 

Manzara Adalar projesinde yüzde 8 indirim fırsatı bulunuyor. Projede yüzde 1 peşinat  ile ev sahibi olmak mümkün. Peşinatın yüzde 24'lük kısmı 3 yıl sonra, kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. Ayrıca taksitli ödemeye yapmak isteyen tüketiciler için, vade farkısız taksit imkanı da bulunuyor. Yüzde 40 peşinatla firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem Atila / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI