19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriManzara Adalar'da fiyatlar güncellendi

Manzara Adalar’da fiyatlar güncellendi

İstanbul Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Kartal'da İş GYO imzası ile yükselen Manzara Adalar projesi, sahip olduğu deniz ve Adalar manzarası ile fark yaratıyor. Şehirin gürültüsünden biraz olsun uzaklaşmak isteyenler için güzel bir alternatif oluşturan proje, seyrine doyulmaz manzarası ile huzur dolu bir hayat vadediyor.

Toplam 5 bloktan oluşan proje 313 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar farklı daire alternatiflerinin bulunduğu proje 300 milyon dolar yatırım değerine sahip.

Tasarımı dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman tarafından gerçekleştirilen projenin, İnşaat çalışmalarını ise Ant Yapı üstlendi.

 

Manzara Adalar nerede?

D-100 karayoluna 4 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, FSM Köprüsü’ne 25 dakika mesafede konumlanan proje, aynı zamanda ilçedeki hastane, adliye, tren istasyonu ve metro durağı gibi kritik noktalara da yakın mesafede yer alıyor. E – 5'e kolay ulaşım imkanın bulunduğu proje, Sabiha Gökcen Havaalanı'a 18 kilometre mesafede yer alıyor. Sahile 15 dakika, metroya 20 dakika yürüme mesafesinde bulunan Manzara Adalar, Pendik Yalova Feribotu'na ise araba ile 3-4 dakika mesafede yükseliyor. 

Manzara Adalar projede; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, hobi odaları, çocuk kulübü, çok amaçlı spor kompleksi, yansıma havuzları, yürüyüş parkuru bulunuyor. 

Manzara Adalar güncel fiyat listesi 

1+0 daireler 284 bin TL’den

1+1 daireler 408 TL’den

2+1 daireler 591 bin TL’den

3+1 daireler 918 bin 400 TL'deb 

4+1 daireler ise 1 milyon 518 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Manzara Adalar'da ödeme seçenekleri 

Manzara Adalar projesinde peşin ödemelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirm yapılıyor. Yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olmanın mümkün olduğu projede 0, 49 faiz oranı ile taksitli ödeme yapılabiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem Atila / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI