19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriManzara Adalar nerede

Manzara Adalar nerede

Manzara Adalar; üçü konut, ikisi ofis ünitelerinden oluşan toplam 5 blok ve bu eşsiz yaşam merkezini kusursuzlaştıracak olan ticari üniteleri de bir arada sunuyor. 305 milyon dolarlık yatırım değeri ile hayata geçirilen projede 975 daire yer alıyor. Proje yüzde 1 peşinat ile ev sahibi yaparken farklı ödeme seçeneklerini de sunuyor.

Aylık 1639 TL'den başlayan taksitlerle Marmara Adalar'da yerinizi hemen alabilirsiniz.

Manzara Adalar nerede?

Denize 1,5 km mesafede, göz alıcı adalar manzarasına nazır yükselecek olan Manzara Adalar projesi; karayolu, raylı sistem, hava ve deniz yolu ulaşım ağının kalbinde merkezi bir konumda yer alıyor.

Stüdyodan 5+1’e kadar farklı seçeneklerde daire tiplerinin sunulduğu projemiz; yeşillikler içinde her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlandı.

Manzara Adalar projesini değerli kılacak asıl manzara, yaşayacağınız anların mutluluğu olacak. Şehir hayatının kalbinde huzur vadediyor.

Manzara Adalar'da sosyal donatı alanları

Manzara Adalar,  kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2.500 m2’lik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 m2’lik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vadediyor.

'Şehir hayatının kalbinde huzur dolu bir yaşam'

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çağdaş insana ve çağdaş kentlere yakışan mekânlar oluşturma misyonuyla hareket eden İş GYO, her yeni projede iş yapış biçimi, organizasyon yapısı, kurumsal değerleri ve yönetim anlayışıyla portföy büyüklüğünü istikrarlı bir şekilde yıllar itibarıyla artırmayı hedefliyor. Bugün ise her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlanmış, şehir hayatının kalbinde huzur vadeden, Manzara Adalar projemizi gururla sunmanın heyecanını yaşıyorum" dedi.

İş GYO Manzara Adalar tam fiyat listesi

1+0 daireler 267 bin 700 TL’den

1+1 daireler 342 bin 100 TL’den

2+1 daireler 577 bin TL’den

3+1 daireler 896 bin TL’den

4+1 daireler ise 1 milyon 518 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İş GYO Manzara Kartal ödeme planı

1-      Yüzde 1 peşinat veriliyor. Yüzde 75 banka kredisi ile ödeniyor. Kalan yüzde 24’lük tutar ise teslimlerden sonra ödeniyor.

2-      Yüzde 33 peşinat veriliyor. Kalan tutar firma bünyesinde faizsiz olarak 6 ara ödeme seklinde ödenebiliyor.

3-      Peşin ve banka kredisi ile ödemelerde ise yüzde 8 indirim uygulanıyor

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI