19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerMakyol İnşaat Beylikdüzü'nde yeni proje başlıyor

Makyol İnşaat Beylikdüzü’nde yeni proje başlıyor

Türkiye’nin lider  taahhüt şirketleri arasında yer alan Oteller, marina, liman, otoyol, havalimanı, baraj, tünel, köprü gibi ağır inşaat ve altyapı konularında uzmanlaşmış Makyol İnşaaat aynı zamanda, konut ve turizm yatırım alanlarında da hizmet veriyor.Etiler Le Meridien Hoteli,Şişli Mövenpick Hotel,Bodum'da Doria Hotel ve Konut Projesi, ,Kaş Marina ve Doria Butik Hotel yer alıyor.
Altyapı projeleri; 4. Levent – Hacıosman Metrosu, İstanbul,Kadıköy – Kartal Metrosu, İstanbul Karadeniz Otoyolu
Bursa yenişehir Havalimanı,Ovit Tüneli,İzmir- İstanbul Otoyolu ve Köprü Geçişi,Erbil Uluslararası Havalimanı,Dohuk Uluslararası Havalimanı,Umman Batinah Sahil Yolu,Piyalepaşa – Bomonti, Bomonti Dolmabahçe Tünelleri,Hasdal – Kemerburgaz – Tayakadın Otoyolu .
Yurt dışı  projeleri arasında Azerbaycan Alyat Astana Otoyolu,Fas Al Massira Finideq Konut ve Ticaret Merkezi,Fas Cazablanca – Rabat Otoyolu yer almakta.
Makyol İnşaat şimdi, bilgisi, birikimi, değerleriyle ve özeniyle oluşturduğu Makyol Yaşam Beylikdüzü Projesi’ni görücüye çıkmaya hazırlanıyor.
18 Eylül Perşembe günü görücüye çıkmaya hazırlanan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde %25 peşinat ve banka kredisi desteği ile yeni bir yaşam başlıyor.
 
Projede 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde büyüklükleri 78 metrekare ile 163 metrekare arasında değişen 465 adet daire yer alıyor.Projesinde konut teslimlerinin ise 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Makyol Yaşam fiyat listesi

1+1 daireler 184 bin 500 TL,

2+1 daireler 359 bin 500 TL,

3+1 daireler ise 404 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat veriyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödenebiliyor.

Sosyal olanaklar

Projenin sosyal olanakları arasında; peyzaj alanları, otopark, 7/24 güvenlik hizmeti, havuz başı sosyal tesis , kafeterya, her daireye özel kapalı otopark, fitness salonu, spa, havuz, çocuk oyun alanları, sağlık güvenliği, yürüyüş parkuru, yoga-plates alanı, dans eğitim merkezi yer alıyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü nerede?

Makyol inşaatın yeni projesi Beylikdüzü merkezde hayata geçiriliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü, E5 Karayolu, Metrobüs, kısa zamanda hayata geçirilmesi planlanan Beylikdüzü Metro Durağı, Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi, Marmara Park AVM, Migros AVM’ye 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü İletişim:

Web: www.makyolyasam.com.tr

Tel: 444 30 60

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI