19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriMai Residence kampanyasında son 11 gün!

Mai Residence kampanyasında son 11 gün!

FerYapı tarafından Kartal’da hayata geçirilen Mai Residence projesinde ‘Oturduğunuz Yerden Ödeyin’ kampanyası devam ediyor. 3 bin 500 lira peşinat ile aldığınız dairenizin ödemeleri Eylül 2015'te başlıyor. Üstelik ödemelerde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor. Kampanya Kasım 2014' te son bulacak.
 
Kartal’da adalar manzarasının karşısında yükselen İki bloktan oluşan Mai Residence’da birinci blok Mart 2015’te, ikinci blok ise Eylül 2015’te teslim edilecek.
 

Daireler ve fiyatlar

1+1 daireler 310 bin TL'den
2+1 daireler 356 bin TL'den
3+1 daireler 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
 

Mai Residence sosyal donatılar

 
Her dairedeki balkonu, teras ve bahçeleri ile keyfinizi artıracak Mai Bloku, ailenizin ve sizin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı. Deniz tarafındaki 28 katlı konut blokunda 1+1’den 3+1’e uzanan daire seçenekleri bulunuyor. Ailecek keyifli bir yaşam sürebilecek konut blokunda havuz, çok amaçlı spor sahası, fitness salonu, çocuk oyun alanı, lounge, hobi odaları, mini müzik stüdyosu, sinema odası, kafeler, mağazalar, oda servisi, masa tenisi, bilardo, langırt gibi pek çok sosyal olanak bir arada sunuluyor.
 

Mai Residence nerede?

 
E-5’ten direkt girişi olan Mai Residence, dünyanın en büyük Adalet Sarayı’na ev sahipliği yapan, İstanbul’un en hızlı gelişen semti Kartal’daki lokasyonu itibariyle de yatırımcıyı kendisine çekmeye devam ediyor. E-5’in hemen üzerinde sahil tarafında, her yere ulaşabileceğiniz kadar şehrin içinde yer alan Mai Residence, Kartal Köprüsü ve Pendik Köprüsü'nün tam ortasında konumlandırılıyor. Proje sakinleri Mai’nin Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakın ve Kartal metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan konumu sayesinde, hem şehrin içinde hem de şehir stresinden uzakta bir yaşam sürebilecek.
 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI