27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriMahal Sancaktepe'ye hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde'

Mahal Sancaktepe’ye hemen taşın, peşinatı 1 yıl sonra öde’

Denge Yapı’nın Mahal Sancaktepe projesi İstanbul’un Anadolu yakasının en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de hayata geçirildi. Denge Yapı, kiradan kurtulup kendi evinde yaşamak ve borcunu da küçük taksitlerle ödemek isteyenler için Mahal Sancaktepe projesinde kaçırılmayacak bir kampanya düzenledi. “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde”adını taşıyan kampanya kapsamında konut alıcısı yüzde 25’lik peşinat tutarını 1 yıl ertelerken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanabiliyor. Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 140 bin liradan başlıyor. Buna göre konut alıcısı 140 bin liraya satılan dairenin yüzde 25’ine denk gelen 35 bin liralık peşinatı 1 yıl sonra öderken, aylık 1.400 liralık taksitlerle ev sahibi olabiliyor.

Tapular hazır

Oturacağı eve sahip olmak ve ne ödeyeceğini bilmek isteyenlerin kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini belirten Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Kampanyadan yararlanıp Mahal Sancaktepe’den ev alanlar tıpkı kira öder gibi aylık 1.400 liradan başlayan taksitlerle borçlarını ödeyebilecek” dedi. Bu yazı evinde geçirmek isteyen herkesi kampanyadan yararlanmaya beklediklerini söyleyen Bayram, “Projemizden ev alanlara anahtarlarıyla birlikte tapularını da veriyoruz” diye konuştu.

Abdullah Bayram’ın verdiği bilgiye göre 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe projesi 6 bloktan ve 346 daireden oluşuyor. Mahal Sancaktepe’de tek tip 1+1, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam beş farklı tipte daire yer alıyor. Site sakinlerine keyifli bir yaşam sunmaya hazırlanan Mahal Sancaktepe’de arazinin yüzde 79’u açık alanlara ayrıldı. Mahal Sancaktepe’de çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitness club ile kapalı havuz bulunuyor. Ayrıca site genelinde insan ve araç güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı ve açık otoparklar yer alıyor. 

Sabiha Gökçen’e 15 dakika mesafede

Mahal Sancaktepe, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Proje, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Mahal Sancaktepe, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

              

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI