28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriMahal Sancaktepe'de teslimde öde kampanyası devam ediyor !

Mahal Sancaktepe’de teslimde öde kampanyası devam ediyor !

Denge Yapı tarafından Sancaktepe'de İnşa edilen Mahal Sancaktepe 15 bin 640 metrekare alan üzerine inşaa ediliyor. Herbiri doku katlı olmak üzere 6 bloktan meydana gelen projede toplamda 306 daire bulunuyor.  Mahal Sancaktepe’de tek tip 1+1, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam beş farklı tipte daire yer alıyor. Site sakinlerine keyifli bir yaşam sunmaya hazırlanan Mahal Sancaktepe’de arazinin yüzde 79’u açık alanlara ayrıldı.

 Mahal Sancaktepe'de şimdi al teslimde öde kampanyası kapsamında şimdi aldığınız darenizi teslim alana kadar ödeme yapmıyorsunuz. Yeni kampanyayı ev sahibi olmak isteyen ama elinde yeterli birikimi bulunmayanlar için yaptıklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Konut ihtiyacınızın ertelemeye gerek yok. Hiç peşinatınız olmadan da Mahal Sancaktepe’den ev alabilirsiniz” dedi.

'142 binden başlayan fiyatlarla'

Mahal Sancaktepe’de 1+1 daireler 142 bin 300 liradan, 2+1 daireler 209 bin 550 liradan, 3+1 daireler ise 325 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni kampanyayı ev sahibi olmak isteyen ama elinde yeterli birikimi bulunmayanlar için yaptıklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Konut ihtiyacınızını ertelemeye gerek yok. Hiç peşinatınız olmadan da Mahal Sancaktepe’den ev alabilirsiniz” dedi.
Mahal Sancaktepe sosyal donatıları kapsamında çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz bulunuyor. Ayrıca site genelinde insan ve araç güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı ve açık otoparklar yer alıyor. 
Mahal Sancaktepe, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Atasehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Mahal Sancaktepe, TEM Otoyolu’nun yanı başında ve TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor.

Mahal Sancaktepe iletişim
0 216 311 66 67
www.mahalsancaktepe.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI