27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriMaaNaa Projelerinde lansman avantajlarını kaçırmayın

MaaNaa Projelerinde lansman avantajlarını kaçırmayın

İstanbul’un kalbinde yer alan Etiler’deki özgün ve rafine projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Ram Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’nin tescilli markası MaaNaa 34 Etiler ve MaaNaa 49 Etiler projeleri ile mutlu bir hayata kapılarını açıyor.

Etiler, Kalamış ve Bostancı’da 5 farklı proje ile yatırımlarına devam eden RAM GMY, özellikle MaaNaa projelerinde çevre dostu ve insana saygı duyan duruşu ile büyük bir beğeni topluyor. MaaNaa, hem bu bölgelerdeki mahalleleri yeniden canlandırıyor hem de ekonomik anlamda değerini yitirmiş, afet riski bulunan binaların yenileme sürecine girmesini sağlıyor. Buralarda yer alan binaların tekrar dönüştürülmesi ile bölgede güvenli, enerjik ve mutlu bir yaşam sağlanmasına da katkıda bulunuyor.

MaaNaa ile mahalleler yeniden canlanıyor

Kentsel dönüşümü, kent ve mahalleler için yeniden yapılanma ve canlanma imkanı olarak gören MaaNaa, çevresine uyum sağlayan, estetik projeler ile kentin çok daha güzel ve yaşanabilir bir hal alması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu ihtiyacı karşılamak üzere hayata geçirilen dönüşüm projeleri, prestijli lokasyonlarda peyzajlı alanlar barındıran, güvenli binalar ile modern bir kent oluşturulmasını sağlayacak.  Özellikle MaaNaa markası 34 Etiler ve 49 Etiler projeleri ile doğayla dost, kente ve kentliye saygılı olmasıyla gerçekleştirilen pek çok projeden ayrılmaktadır.

Aynı anda pek çok konut projesinin gerçekleştirildiği İstanbul’da yıkılan binalar yerine daha özgün ve rafine projeler geliştiren MaaNaa markası, özellikle yüksek katlı binalar yapmak yerine bölgeye daha uygun, insani ölçülerde, yaşanabilir projeleri hayata geçiriyor.

RAM GMY yönetim kurulu başkanı Zekeriya Turfanda “Yaptığımız işten keyif alarak, hem mahallelerimizi canlandırıyor hem de ekonomik anlamda değerini yitirmiş ve afet riski ile karşı karşıya olan binaları yeniliyoruz. Bu binaların yeniden inşaası ile birlikte insanların güvenli, neşeli, enerjik, mutlu bir şekilde yaşayacağı, sağlam, estetik, enerji tasarruflu, çevre dostu evler inşa etmiş oluyoruz” sözleriyle, geliştirmekte oldukları projelere dair bilgi verdi.

Evinizin konseptine siz karar verin

Tüm projeleri kent merkezlerinin en prestijli lokasyonlarında yer alan MaaNaa, bölge seçiminden başlayarak ferah, aydınlık ve modern mekanlarla kentli yaşamı yeniden tasarlamaktadır. Bu projelerde güneş ışığından azami faydalanmanızı sağlayan duvardan duvara pencerelerden, yere sıfır duş bölümleri, açık mutfaklara kadar modern mimari unsurlar ve modern kent yaşamına dair birçok yaklaşım akıllıca harmanlanmıştır.

MaaNaa projelerinde özgün mimari ile çağdaş tasarımlar bir arada bulunmaktadır. Bu anlayış ise kapı kolundan banyoya, mutfak dolaplarından yatak odasına kadar evlerin her köşesinde hissedilmektedir. Özellikle her projesinde o bölgenin doğasına, dokusuna ve geçmişine en yatkın mimari tasarım ekibini seçmeye çalışan MaaNaa markasının mimarları, son 10 yıl içerisindeki yapmış olduğu eserler dikkate alınarak seçilmiştir.

Ulusal ve uluslararası beğeni toplayan, Prof. Dr Ayhan Usta, Prof. Dr. Hüseyin Kaptan ve Serdar Sipahioğlu gibi imza nitelikli mimarlarla projelerini planlamaktadır.

MaaNaa’dan lansman fırsatı

Bölgenin geleceğini iyi analiz ederek, ihtiyaca uygun konut projelerini gerçekleştiren MaaNaa markasının Etiler 34 ve 49 projeleri içerisinde toplam 89 konut bulunmaktadır. 1+1’den başlayarak 4+1’e kadar çeşitli seçenekler bulunan bu konutların metrekaresi 70 ile 196 m² arasında değişmektedir. Bu projede yer alan konutların metrekare fiyatları ise 5500$ ile 7000$ arasındadır. Mayıs ayına kadar bu iki projede ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuluyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI