23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriLokum Evler Aydınlı'da cazip fiyatlar sürüyor!

Lokum Evler Aydınlı’da cazip fiyatlar sürüyor!

7 blok halinde yükselen Lokum Evler projesi İstanbul Anadolu yakasında Tuzla Aydınlı'da yer alıyor. Satış süreci devam eden Lokum Evler projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.
 
Toplam 722 adet konuttan meydana gelen Lokum Evler ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor. 53 bin metrekare alan üzerine yayılan projede yeşil alanlar ön planda tutululuyor.
 
Tuzla Lokum Evler projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 117 metrekare ile 154 metrekare arasında farklılık gösteriyor.
 
Lokum Evler ödeme koşulları kapsamında yüzde 25'lik peşinat 18 ay sonra ödenebiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile aylık 1.999 liradan başlayan taksitlerle vadelendirilebiliyor.
 
Lokum Evler fiyat listesi!
2+1 dairelerde 241 bin TL’den
3+1 dairelerde ise 292 bin TL’den başlangıç gösteriyor.
 
Lokum Evler Aydınlı, Sabiha Gökçen Havalimanı, AVM’ler, üniversiteler, Tuzla sahil yolu, E-5 ve TEM bağlantı yoluna yakınlığı ile her yere kolay ulaşım imkanı sunarken; projeye komşu koruluk alanla bütünleşen peyzajıyla doğayla iç içe sakin bir yaşam imkanı da sağlıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI