19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriLevent 199, Ofis Standartlarını Yeniden Belirliyor!

Levent 199, Ofis Standartlarını Yeniden Belirliyor!

İstanbul Avrupa Yakası ofis pazarının en önemli merkezi Levent'te yükselen ve bölgedeki ofis anlayışını ve standartları değiştirecek olan projede, kiracılara yer teslimleri ise devam ediyor.

"Yüzde 45 doluluk"

LEED Gold Sertifikası'na uygun olarak tasarlanan, 42 kat ve 170 metre yüksekliğe sahip çevre dostu Levent 199 ofis projesi, yüksek verimlilikteki kat planları ile A+ bina hizmetini tasarruf sağlayan aidat ödemeleriyle sunuyor. Akıllı bina sistemine sahip olan proje, helikopter pisti, kiracılara hizmet edecek toplantı salonları, yeme içme üniteleri ile ofis kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını tek bir merkezden karşılıyor ve hayatı kolaylaştırıyor. Bulunduğu sektörde öncü uluslararası bir çok kiracının yapmış olduğu kiralamalar ile yüzde 45 doluluk oranına ulaşan Levent 199 projesi, Levent Büyükdere Caddesi üzerinde konforlu bir çalışma ortamı sunuyor.

"Kiralamar hızla devam ediyor"

2014 yılı Haziran ayı itibari ile yaşamın başlayacağı Levent 199’da ofis kiralamaları, proje danışmanları JLL ve DTZ firmaları aracılığı ile hızla devam ediyor.

Levent 199 İletişim:

Web: http://zorlugayrimenkul.com.tr

 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI