23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerKuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013

Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013

Türkiye’de ve uluslararası alanda gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA’nın Dubai merkezli AYN Group işbirliği ile düzenlediği Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013, 17-18 Eylül 2013 tarihinde Kuveyt’te gerçekleşecek.
 
Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi The Regency Kuwait Hotel’de gerçekleştirilecek.  Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013’ü düzenleyen Gökhan İlgar emlakdream.com’a özel açıklamalarda bulundu.
 
Zirve’yi 6 bin 302 nolu Mütekabiliyet yasası sonrası Türkiye’nin yabancı ülkelere tanıtımı için gerçekleştirileceiğini söyleyen Gökhan İlgar şöyle devam etti;
 
'2012’de çıkan mütekabiliyet yasası sonrası Kuveyt Tükiye’den en fazla mülk satın alan ülkedir. Bu yasa çıktıktan sonra Türkiye’nin tanıtımın yapılması gerekli. Kuveyt yeni iş hacimleri ve birlikte yapılabilecek yeni projeler için potansiyel bir ülkedir.' dedi.
 
Gökhan İlgar, zirvenin bu yıl ilk defa düzenlendiğini ve mütekabiliyet yasasının yurtdışında anlatılacağı ilk zirve olduğunu söylerek, pazarda yer alma açısından önemli bir fuar olduğunu dile getirdi.
 
‘Zirveye Yaklaşık 50 katılımcı oldu’
 
Kuveyt Gayrimenkul zirvesi 2013’e yaklaşık 50 katılımcının olduğunu açıklayan İlgar, ‘Zirvenin bütün organizasyonunu biz gerçekleştiriyoruz. Katılımcılar için özel bir uçak kaldırıyoruz. Ayrıca katılımcılara paket bir teklif sunuyoruz. Bu paket teklif dahilinde katılımcıların Kuveyt’te yer alacak standlarına kadar bütün düzenlemelerini biz yapıyoruz’ dedi
 
17-18 Eylül 2013 tarihinde Kuveyt’te Ekonomi Bakanlığı’nın da teşvik ettiği zirve, iki ülkenin sektör temsilcilerini buluşturacak.
 
Türkiye’de markalı konut üretiminde Viatrans, Demir İnşaat, Babacan Yapı gibi sektörün önde gelen firmalarının katılacağı zirve, Emlak Konut GYO tarafından destekleniyor.
 
0 212 288 0 400
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI