22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerKütahya’da kentsel dönüşüm için önemli adım!

Kütahya’da kentsel dönüşüm için önemli adım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm uzlaşma görüşmelerine başladı. Görüşmeler Çevre Şehircilik Bakanlığı adına Utem Planlama ve Proje İnşaat İş Makinaları Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şirketi tarafından yürütülüyor.

Diğer çalışmalar tamam
Şirket yetkilileri, Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içerisinde kalan 9,80 hektarlık alan 5 Mayıs 2013 tarihli ve 28638 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girerek “Riskli Alan” ilan edildiği ve Riskli alan sınırları içerisinde bulunan arsa ve yapılar için arazinin jeolojik etütlerinin yapıldığı, hali hazır haritalarının güncellendiği, parsellerin mülkiyet kayıtlarının çıkarıldığı, mevcut taşınmazlara ait değerleme işlemleri yapılarak planlama ve kentsel tasarım çalışmalarının tamamlandığı belirtti.

Tebligatlar gönderildi
Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde hak sahibi olan vatandaşlara uzlaşma görüşmelerine katılması için uzlaşma görüşmesi tebligatları gönderdiği bildirildi.

Nereye başvuracaklar?
Utem Planlama ve Proje İnşaat İş Makinaları Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şirketi yetkilileri, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde hak sahibi olan vatandaşların, firmanın Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Hikmetoğlu Caddesi No: 3’de bulanan Kentsel Dönüşüm bürosuna gelerek uzlaşma görüşmelerinin yapabilceklerini belirttiler.

(İHA)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI