28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriKöy projesinde fiyatlar 555 bin TL'den başlıyor

Köy projesinde fiyatlar 555 bin TL’den başlıyor

Emlak Konut GYO güvencesiyle 467 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine inşa edilecek Köy projesinde yaklaşık 1.000 konut yer alacak.

1.3 milyar TL yatırımla hayata geçirilen Zekeriyaköy Köy projesinde 80 metrekare ile 212 metrekare arasında değişen 420 adet apartman dairesi, 194 – 215 metrekare 584 adet çift dubleks daire,334 metrekarelik 74 sıra evin yanı sıra 335 -623 metrekare 68 ikiz villa ile 691 metrekarelik 21 müstakil villa seçenekleri yer alıyor.

Köy Projesi nerede?

Yemyeşil coğrafyası ile doğa içinde rahat bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih edeceği Zekeriyaköy Konut Projesi, lokasyonu ile de kolay ulaşım olanağı sunuyor. Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ve yeni açılacak olan 3. Köprü ile Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın mesafede bulunan proje, Maslak’a da 13 km İstinye Park Alışveriş Merkezi'ne 20 dk mesafede yer alıyor.

Köy Projesi Siyah Kalem ve Emlak Konut GYO ortaklığıyla, Zekeriyaköy'de  hayata geçiyor.  İstanbul’un tüm merkezlerine yakınlığı ile şehrin içinde yalın ve pozitif bir yaşam vaad eden proje, 3. Havaalanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan yakınlığı ile İstanbul’un tüm merkezlerine kolay ulaşım imkanı sunuyor.

Sosyal donatı alanları

3-4 katlı yapıların olacağı Köy projesinde yürüyüş yolları, yüzme havuzları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.

Köy projesinde fiyatlar

Köy projesinde fiyatlar 555 bin TL'den başlıyor.

Köy projesinde ödeme alternatifleri

Köy projesinde farklı ödeme seçenekleri bulunuyor. Köy projesinde birinci seçeneğe göre yüzde 25 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.
İkinci ödeme alternatifine göre ise yüzde 50 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise firma bünyesinde yapılan taksit ile 36 ay 0 faizle şeklinde ödenebiliyor.

Köy projesi teslim tarihi

Projede daire teslimlerinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor.

DEYAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI