19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriKoşuyolu'nun yeni simgesi Elysium Elit!

Koşuyolu’nun yeni simgesi Elysium Elit!

Bugün Kadıköy Koşuyolu'nda yeni projeleri Elysium Elit Koşuyolu 'nun tanıtımı içn basınla bir araya gelen Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özeri'in sorularını yanıtladı.
 
Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!
 
 

 
Koşuyolu'nun bundan sonraki simgesi Elysium Elit!
 
Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Elysium Elit Koşuyolu projesi Koşuyolu bölgesinin merkezi kalbi olacak bir noktada yer alıyor. Tamamen oraya hakim ve yönelendirebilecek bir alanda. Hem yapısıyla hem büyüklüğüyle hem de tam ortada olmasıyla Koşuyolu'nu Elysium Elit projesiyle anacağımızı düşünüyorum.
 
10 bin metrekare alan üzerinde çok özel büyük daireler ve rezidans daireler oluşuyor. Ayrıca açık dükkanlar ve çarşıdan oluşan alanlarda bulunuyor. Dolayısıyla bir yaşam alanıdır. Koşuyolu'nun bundan sonraki simgesi olacak diye umuyoruz.
 
Yüzde 1 KDV!
 
Kentsel dönüşüm projesi olması sebebiyle projede KDV oranı yüzde 1. Projenin içerisinde çarşı alanı var. Marketten birçok ihtiyacı karşılayacak farklı dükkanlar bulunuyor. Halka açık bir spor alanı var. Siteye ait ayrı bir spor alanı bulunuyor. Tamamen şehir merkezinde tüm ihtiyaçların rahatça karşılanabileceği güzel bir proje.
 
Metrekaresi 4 bin 300 dolar!
 
Proje güzel olunca fiyatlarda biraz pahalı oluyor. Bize maliyeti çok pahalı olan bir proje. Onun için  4 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktık. Projede yüzde 55 arsa sahibinin yüzde 45 bizim. Bu proje önümzdeki yıllarda çok daha değerli olacak. Rakamları çok daha yükselecek. Şuan tek sıkıntı doların stabil olmama durumu. Bu durum geçtikten sonra sıkıntı kalmayacak.
 
Dolapdere, Nişantaşı ve Şişli'de rezidans projeleri!
 
Büyük proje olarak, Dolapdere'de 250 civarında rezidans dairelerden ve çarşıdan meydana gelecek bir projemiz olacak. Plan çalışmasını yaptığımız Nişantaşı bölgesinde bir projemiz olacak. Şişli'de Elysium Art projesimiz devam ediyor. Şişli'de bir yerimiz daha var. Bomonti'de bir yerimiz daha var 150 konutluk proje hayata geçireceğiz.
 
Ofton İnşaat 900 otel odasını geçti!
 
Turizm kısmında ise 6. otele önümüzdek yıl başlayacağız. 5 otelin hepsine başladık bir çoğu bitti. Taksim'de Rixos, hemen altında 2 otel var, Dolapdere'de Hilton Double Tree var, Merter Otel'imizde başladı. Levent'teki otelle beraber 900 odayı geçiyoruz. 
 
İnşaat çalışmalarına devam edeceğiz. Ancak Ofton İnşaat otelci olarakta çok ciddi anlamda anılacağını düşünüyorum. İstanbul'un yıkılıp yeniden yapılmaya ihtiyacı var o yüzden inşaata devam edeceğiz.
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI