29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriKonya’ya 100 Milyon TL’lik 'Konya Prestij Park' projesi!

Konya’ya 100 Milyon TL’lik ‘Konya Prestij Park’ projesi!

‘119 TL’den başlayan fiyatlarla’

Gayrimenkul sektöründe 23 yıllık geçmişe sahip olan Bakyapı, 51 dönüm arsa üzerinde 100 milyon liralık Konya Prestij Park projesiyle, Konya’nın çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Ailelerin rahatlığı ön planda tutularak hayata geçirilen Konya Prestij Park projesi, 23+3 blokta 2+1 ve 4 farklı 3+1 daire seçeneğiyle toplam 642 konuttan oluşuyor. 2015 yılının haziran ayında teslim edilmesi planlanan ve en küçük dairenin 78m²’den başladığı projede, daire fiyatları 119 ile 199 bin TL arasında değişiyor.

Konya Prestij Park projesi tanıtım toplantısında konuşan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, projelerinde 4 bin 100 konutun inşaatı devam ettiğini, 3 bin 450 konutun satışının ise tamamlandığını söyledi.

Bursa Prestij Modern projesinin satışının tamamen bittiğine dikkat çeken Ferhat Bakgör, “Hızlı satış yapan bir firmayız. Bölge fiyatlarının altında rakamlar sunmak en büyük avantajımız. İnşaat sektöründe en büyük başarı satıştır. Satışı başarabilmek için de kar marjını belli bir rakamda tutmak lazım. Seçim döneminin geçmesiyle birlikte sektörümüz hareketlendi. Faizlerdeki düşüş dolasıyla yatırım yapmanın tam zamanı diye düşünüyorum” diye konuştu.

Konya Prestij Park En Az %50 Prim Yapacak

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya’da gerçekleştirdikleri projelerden sonra Konya’da prestij halkasına yeni bir proje eklemenin mutluluğunu yaşadıklarına işaret eden Ferhat Bakgör şunları söyledi:

Konya, ekonomisi sürekli gelişen ve hızla büyümeye devam eden bir şehir. Bu büyümeyle birlikte doğan konut ihtiyacı Konya’da belirgin bir hale dönüştüğü için yatırımımızı buraya yapma kararı aldık. Bayram öncesi satışa başlayacağımız projemizin şu anda %60-%70 kadarını tamamladık. Projemizde bildiğiniz üzere 2+1 ve 4 tip 3+1 daire seçeneğimiz var. 2+1 dairelerimiz 78 m2, 4 farklı seçenekten oluşan 3+1 dairelerimiz ise 100,110,120 ve 140 m2 aralığında değişirken, metrekare fiyatlarımız 1250 ile 1500 lira aralığında olacak. Projemizin 3 ay sonra %30 tamamlandığında ise en az %50 prim yapacağını düşünüyorum. Konya’da olduğu gibi İzmir, Ankara ve Balıkesir başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde projeler geliştirmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. İzmir Bornova’da ve İstanbul Beylikdüzü’nde sonuca yaklaştığımız projelerimiz var.”

10 Yıldır Üniversite Öğrencilerine Özel Projeler Geliştiriyoruz

 Konya Prestij Park projesi ile birlikte satışına başlayacağı Çanakkale Boğaziçi Evleri projesine değinen Ferhat Bakgör, “Çanakkale Boğaziçi Evleri öğrencilere dönük olan 132 daire ve 70m2’den oluşan bir proje. Biz yaklaşık 10 yıldır üniversite öğrencilerine bu tarz projeler geliştiriyoruz. Üniversiteye çok yakın bir bölgede olan Çanakkale Boğaziçi Evleri projemizi,  2015’in kasım ayında teslim etmeyi planlıyoruz.” dedi.

Konya Prestij Park Projesi’nde Tapular Hemen Teslim!

Konya’nın çehresini değiştirecek proje olarak yorumlanan Konya Prestij Park, konut sahiplerinin geleceğini de dairelerini de güvence altına alıyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede, konut sahiplerine yeni yaşam alanlarında huzur dolu bir başlangıç yapmaları sağlanıyor.

Spor, Sağlık, Lüks ve Konfor; Hepsi Konya Prestij Park’ta…

Konya Prestij Park; modern bir yaşamın vazgeçilmezleri olan ve şehir hayatında yokluğunu hissettiğiniz tüm aktiviteleri, 17000 m²’lik geniş yeşil alanı ve 1600 m²’lik sosyal tesisleriyle yanı başınıza getiriyor. Ailelerin ön planda tutulduğu sosyal tesislerde bayanların ayrı erkeklerin ayrı olarak girebileceği ısıtmalı kapalı havuzlardan bisiklet ve futbol sahalarına, saunalardan buhar odalarına, fitness ve pilates salonlarından çocuk parkına, langırt ve masa tenisinden tenis kortuna kadar spor,sağlık, lüks ve konforun düşünüldüğü Konya Prestij Park projesi yepyeni bir yaşamın kapılarını sizlere açıyor.

Evinizin her köşesi için en kaliteli malzemelerin seçildiği Konya Prestij Park’ta buzdolabından klimaya kadar tüm ankastre ürünler; alanında uzman dekoratörlerce evinize özenle yerleştiriliyor.

Konya Prestij Park’ta Geleceğiniz Güvence Altında…

Konya Prestij Park, sunduğu modern hayatta güveni ve huzuru en son çıkan deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen radye temeller ile garanti altına alıyor. Günün her saati takip edilen özel güvenlik sistemi ile hem çocuklarınızın hem de ailenizin her zaman güven altında olduğunu hissedebilme olanağı sağlıyor. Konya havaalanına 5 dakika, Selçuk Üniversitesi’ne sadece 2 km mesafede olan Konya Prestij Park,  alışveriş merkezi, hastane ve okullara olan yakınlığıyla sizlere muhteşem bir yaşam olanağı sunuyor. 

Konya Prestij Park İletişim

Tel: 444 16 99

http://bakyapi.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI