20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriKonya Zirvepark günde 99TL'ye ev sahibi yapıyor!

Konya Zirvepark günde 99TL’ye ev sahibi yapıyor!

Projenin Tago Mimarlık tarafından tasarlandığını söyleyen Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak “Zirvepark gerek gökyüzü havuzu, gerekse kat bahçeleriyle Anadolu’nun en prestijli ve en lüks projeleri arasında yerini alıyor. Doğa ile içice konforlu bir yaşam sürmek bir isteyen herkes, bu yeni kampanyamız sayesinde günde 99 TL’ye Zirve’de yerini alacak.” dedi.
 

Zirve’de Yaşamanın Ayrıcalıklı Dünyası

 
Zirvepark projesi ile birlikte Konya’da suya olan özlem son buluyor. Görüntüsüyle dinlendiren kıvrımlı su kanalları ve rengârenk bahçeleriyle Zirvepark’ta kusursuz bir hayat başlıyor. Her türlü görsel güzelliğin ve hayatı kolaylaştıracak detayın özenle tasarlandığı proje; benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor.%70’i yeşil alana, %10’u ise suya ayrılan Zirvepark’ta gökyüzü havuzu, kat bahçeleri,barbekü alanı, yürüyüş yolu, kış bahçesi, gusto, spor alanları ve gurme odası güçlü sosyal olanaklardan bazıları.
 

Zirvepark’ta Çocukları Özgür Bir Yaşam Bekliyor

 
Çocukların sosyal alanlarda güvenle vakit geçirebileceğini söyleyen Adnan Dutak, “Zirvepark’ta çocuklar eve kapalı şekilde yaşamak zorunda kalmayacak. Çünkü oyun parkları, spor alanları ve oyun salonlarında onları arkadaşlarıyla vakit geçirebileceği keyifli dakikalar bekliyor. Çocuklar Zirvepark’ta oyunun ve eğlencenin tadını güvenle çıkartacak, hayatı dolu dolu yaşayacak. Çünkü biliyoruz ki çocuklar kendi hayal ettiği şekilde vakit geçirmek isterler. Biz de onların bu masalsı dünyasını  hayata geçirerek, çocuklarımıza güzel bir armağan vermek istiyoruz.” dedi. 

Zirvepark İletişim:

Tel: 444 9 766
Web: http://www.konyazirvepark.com

 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI