19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerKonutun Kapalıçarşısı şimdi yurtdışına açılıyor!

Konutun Kapalıçarşısı şimdi yurtdışına açılıyor!

Yabancı konut alıcılarının Türkiye’deki markalı konut projelerine olan ilgisine artık yeni bir emlak portalı cevap verecek. EYG Grup iştiraki Kent’Sell tarafından yönetilen ve ‘Konutun Kapalıçarşısı’ olma hedefiyle yola çıkan emlak portalı ‘evdekifirsat.com’, yerli konut alıcılarından sonra yabancı konut alıcıları ve yatırımcılar için İngilizce versiyonuyla da yayın hayatına başladı. Bu kapsamda yabancı müşteriler; http://www.evdekifirsat.com/en  portalına girerek portföydeki konut projelerine, proje analizlerine bir tıkla ulaşabilecek, isterlerse takas yapma imkânlarını kullanabilecekler.

Markalı, oturmaya hazır, sıfır dairelerin, ‘en avantajlı, ‘en yeni’, ‘en popüler’, ‘en fırsatlı’ ve ‘en özel’ başlıkları altında görülebildiği evdekifirsat.com üzerinden satışı yürütülen ve http://www.evdekifirsat.com sitesinin İngilizce portalında da yer alacak projeler arasında Maslak’taki Mashattan’ın yanı sıra Bahçeşehir’deki Spradon Evleri, Spradon Teras Evler, Spradon Kuleler, Spradon Vadi, Spradon Quartz ve Halkalı’daki Divan Residence yer alıyor. Kent’sell portföyünün genişlemesiyle birlikte siteye yeni projelerin eklenmesi sonrası aynı projeler İngilizce siteden de hedef kitlesine ulaştırılacak.

Evdekifirsat.com sosyal medya hesapları:

 www.facebook.com/evdekifirsatcom

www.twitter.com/evdekifirsat

www.instagram.com/evdekifirsat

 www.linkedin.com/company/evdekifirsat-com

 Evdekifirsat.com hakkında:

EYG Grup iştiraklerinden Kent’Sell tarafından yönetilen emlak portalı evdekifirsat.com’a girildiğinde, markalı, oturmaya hazır, sıfır evler ‘en avantajlı, ‘en yeni’, ‘en popüler’, ‘en fırsatlı’ ve ‘en özel’ başlıkları altında görülebiliyor. Siteyi kullanan markalı konut alıcıları, aramalarını gerçekleştirip beğendikleri evleri seçtikten sonra müşteri temsilcisine ulaşıyor, ardından müşteri temsilcisi ev gezisi için randevu veriyor ve gezi yapılarak satış gerçekleştiriliyor.

Tüm aktivite ve işlemler, site üzerinde kayıt altında tutulurken müşteriler, arzu ederlerse evdekifirsat.com üzerinden on-line chat yapabiliyor, istedikleri evleri favorilerine ekleyebiliyor. Müşteriler, aynı zamanda 3 boyutlu sanal tur ile evin içinde ve proje içerisinde sanal olarak gezebiliyor ve ilgilendikleri evin çevresi ile ilgili ve projenin demografik analiz raporlarına da ulaşabiliyor. Evdekifirsat.com’un sunduğu başka bir yenilik ise, konut alıcılarının site üzerinden seçtikleri evlere takas teklifi de verebilmesi. Yüzlerce takas teklifi verilebilen evdekifirsat.com’da müşteriler, mevcut ev, arsa veya tekneleri karşılığında yeni daire satın alabiliyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI