27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriKonutta Kasım ayının satış şampiyonu EVvel İstanbul

Konutta Kasım ayının satış şampiyonu EVvel İstanbul

İstanbul'da Emlak Konut GYO ile işbirliği ile hayata geçirilen 46 proje arasında Kasım ayında en çok satış yapılan proje EVvel İstanbul oldu. Yeni İstanbul'un merkezi Başakşehir’de Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul, 323 adet satışla Kasım ayında satış birincisi oldu.

Projeye gelen yoğun talepte ortaklığa duyulan güvenin yanı sıra Başakşehir’in hızla yükselen lokasyon değeri ve projenin mahalle kültürünü yeşerten konsepti etkili oldu

323 adetlik satış

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Üçüncü Köprü’den Üçüncü Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi’ne kadar devasa projelerin yer alacağı Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de geliştirilen EVvel İstanbul projesi, konut satış adediyle Kasım ayında rekor kırdı. 'Evvel'de nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla' sloganıyla geçmişin değerlerini günümüzün konforuyla buluşturan EVvel İstanbul, 323 adetlik satışla Emlak Konut GYO işbirliğiyle İstanbul'da satışı yürütülen 46 proje arasında rakiplerine oranla açık ara farkla Kasım ayının satış şampiyonu oldu. 

700 milyon TL yatırım yapıldı

İstanbul’un sağlam zemine sahip büyük uydu kentlerinden biri olan Başakşehir Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilecek EVvel İstanbul’un 700 milyon TL'lik yatırım değeri bulunuyor. İki mahalleden oluşan 678 konut ve 10 ticari ünite yer aldığı proje, 40 bin metrekare arsa alanına sahip… Evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenler için tasarlanan proje, büyük balkonları, terasları ve yüksek tavanlarıyla ferah ve rahat kullanım alanlarına sahip bulunuyor. Projede her yaştan konut alıcısına hitap eden geniş sosyal alanlar yer alıyor.

Lansman fiyat avantajları devam ediyor

1+1’den 5+1’e dairelerin büyüklüğünün 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değiştiği projede başlangıç fiyatları ise 209 bin TL'den başlıyor. Lansman fiyat avantajları halen devam eden projenin 2016 yılı sonunda teslim edilmesi hedefleniyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

Eda ELİBOL/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI