24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerKiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'ni Kiler GYO inşa edecek!

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri’ni Kiler GYO inşa edecek!

Kiptaş'ın Bahçeşehir Hoşdere'de 600 konutluk projesinin ihalesini Kiler GYO-Biskon Yapı A.Ş. Ortak Girişimi kazandı. Memurlara özel kuralı olarak satışa sunulacağı söylenen projenin ismi Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri olarak belirlendi.
 
Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri inşaatlarının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı Usulü ile Yapılması İşi ihalesinde Kiler GYO-Biskon Yapı A.Ş. Ortak Girişimi firma satış toplam geliri olarak 306 milyon 666 bin 667 lira, idare payı gelir oranı yüzde 30 ile 92 milyon lira teklif verdi.
 
Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri 25 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde toplam 600 konut halinde inşa ediliyor. 14 katlı 12 blok halinde yükselecek olan Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi.
 
Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinde yüzme havuzu, sosyal tesis alanı, 2 tane 3 katlı otopark, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.
 
Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesi lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir Hoşdere bölgesinde Pazartürk'ün arkasında,  Bilfen Bahçeşehir İlköğretim Okulu'nun ise hemen yanında konumlanıyor.
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI