29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerKiler GYO, Kartal'da 3 yeni projeye başlıyor!

Kiler GYO, Kartal’da 3 yeni projeye başlıyor!

Referans Bakırköy projesinin teslimlerini yapan ve Referans Güneşli projesinin satışlarına devam eden Kiler GYO, Kartal'da 3 yeni proje hayata geçirecek. Kiler GYO'nun Kartal'da toplam 1.900 adet konut  üretmesi planlanıyor.
 

Referans Güneşli projesinin haberleri için tıklayınız!

 
Referans Kartal Towers!
 
 
13 bin 170 metrekare arsa alanına sahip olan Referans Kartal Towers projesi yüzde 69.5 Kiler GYO Biskon Yapı A.Ş. Ortak Girişimi ve yüzde 30.5 İller Bankası şeklinde hasılat paylaşımı ile inşa ediliyor.
 
2 blok hakinde yükselen Referans Kartal Towers projesi 54 bin metrekare konut ve 700 metrekare ofis olmak üzere satılabilir ve kiralanabilir alana sahip. Referans Kartal Towers'ın 15 Nisan tarihinde satışa çıkması planlanıyor.
 
Teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Referans Kartal Towers projesi 380 daire ve 6 adet ticari üniteden meydana geliyor. Proje  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinden oluşuyor.
 
Referans Kartal Towers'da açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, kreş, hobi salonları, fitness ve pilates/dans stüdyoları, açık çocuk oyun alanları, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyva ağaçları korusu, koşu ve yürüyüş ring hattı, yapay dere ve su oyunları bulunuyor.
 
Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim, kısmen Dragos tepesi yeşilliğine bakan Referans Towers Kartal projesi Kartal Anadolu Adalet Sarayı'na, E-5'e ve sahile yakın mesafede konumlanıyor.
 
Referans Kartal Residence!
 
 
Kiler GYO'nun Kartal'daki 2. projesi ise 300 konutluk Referans Kartal Residence projesi. Detaylarının henüz belli olmadığı proje tek blok halinde yükseliyor. Bu sene içerisinde satışa çıkması planlanan proje Kartal'da Atalar Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alıyor. 
 
Referans Kartal Adalar!
 
 
Tasarım çalışmaları devam eden proje 13 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde kat karşılığı hayata geçiriliyor. 2015 yılının Ekim ayında başlaması planlanan proje 48 bin metrekare satılabilir ve kiralanabilir alana sahip. 
 
Referans Kartal Adalar projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor.
 
Referans Kartal Adalar projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 kilometre, metro, marmaray ve deniz otobüsüne ise yakın mesafede konumlanıyor. Ayrıca 5 dakikalık yürüme mesafesindeki parklar, kafeler, yürüme, bisiklet yolları ile donatılmış sahil şeridinde açık havada spor yapabilmek mümkün.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI