23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerKentsel Dönüşüm Ve Çevre Hukuku Konferansı

Kentsel Dönüşüm Ve Çevre Hukuku Konferansı


Yüksek Yargı Kurumlarının Avrupa Standartları Bakımından Rollerinin Güçlendirilmesi Ortak Projesi" kapsamında düzenlenecek olan "Kentsel Dönüşüm ve Çevre Hukuku Konferansı" yarın Danıştay Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Danıştay Başkanlığının ev sahipliğinde yarın (7 Mart) gerçekleştirilecek olan "Kentsel Dönüşüm ve Çevre Hukuku Konferansı" Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu'nun açılış konuşmalarıyla başlayacak.

İki oturum halinde gerçekleşecek olan konferans'ta öncelikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanununun tanıtımını, gerekçesini, amacını ve kapsamını anlatacak.

Konferansa İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları da katılıyor

Kentsel Dönüşümde Yerel Yönetim Deneyimi başlığında İstanbul Örneğini, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Örneğini, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve İzmir Örneğini, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu anlatacak

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI