28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriKentPlus Kadıköy, %30 satış garantili reklam filmi dikkatleri çekiyor

KentPlus Kadıköy, %30 satış garantili reklam filmi dikkatleri çekiyor

Proje hakkında

İstanbul’un en eski ve en canlı merkezlerinden biri olan Kadıköy’de inşa edilecek olan KentPlus Kadıköy, her biri zemin + 25 kat olan 3 bloktan oluşuyor. 2 Ada, 30.000 m2  inşaat alanı içinde toplam 1500 daire olarak tasarlanan projede her beğeniye ve ihtiyaca uygun 1+0  dan 4+1’e kadar her çeşit daireler bulunacak.

16 Bin metrekare yeşil alan

16 Bin metrekaresi payzaj ve yeşil alana ayrılmış olan projede ek olarak kat bahçeleriyle de yeşili ayağınıza getiriyor. Ferah cephesi, bahçe ve gökyüzü manzarasıyla keyifli saatlere ev sahipliği yapacak kat bahçeleri KentPlus Kadıköy’de sizi bekliyor.

Sosyal donatılar

KentPlus Kadıköy, açık ve kapalı otopark, açık yüzme havuzları açık ve kapalı çocuk oyun alanları, koşu / yürüyüş parkuru, spor tesisi, meydan konseptli çarşı, vale, kuru temizleme, dekorasyon danışmanlığı gibi hizmetler sunuyor.

%30 satış garantisi

Firma kampanya kapsamında, teslimatta dairenizi, dilerseniz aldığınız bedelin %30 fazlasıyla ve ödediğiniz şekilde satın satın alıyor. %30 satış garantisi sunan KentpPlus Kadıköy yeni reklam filmi kampanyayla ilgili görsel sunarak dikkat çekiyor. 

KentPlus Kadıköy reklam filmini izlemek için tıklayın

Kent Plus Kadıköy İletişim

Tel.444 20 01 

www.kentplus.com

Eren Aşnaz/emlakdream.com

(KentPlus Kadıköy nerede, KentPlus Kadıköy satış garantisi, KentPlus Kadıköy ödeme avantajı, KentPlus Kadıköy sosyal donatılar, KentPlus Kadıköy fiyat)

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI