16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriKent Life'ta 240 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz

Kent Life’ta 240 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz

Kent Life Çekmeköy – Sancaktepe- Ümraniye üçgeninde sağlam temeller üzerinde yeni bir yaşam projesi sunuyor. 

Hemen teslim fırsatıyla satışları devam eden Kent Life’ta; 38 farklı tipte 704 konut, işyeri ve sosyal tesisler yatırımcılarını bekliyor.

Kent Life 56 bin metrekare alan üzerinde yatay yerleşim düzeninde, avlu teması üzerine planlanmış ve hepsi iç avlulara dönük yerleştirilmiş binalardan oluşuyor. Toplam 704 konuttan oluşan sitede, 1+1'den 3+1'e değişen büyüklüklerde normal dairelerin yanı sıra, 1+1'den 5+1'e uzanan bahçe ve çatı dubleksleri daire çeşitliliğini ve seçim olanaklarını arttırıyor. Daire metrekareleri 68 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. 

Kent Life, 10 adet A blok ve 6 adet B blok olmak üzere toplam 16 adet bloktan oluşuyor. Kendi içinde A1, A2 ve A3 olarak ayrılan A blokların her birinde 56 daire bulunuyor, yine B1 ve B2 olarak iki çeşide ayrılan B blokların her birinde 24 daire yer alıyor.

Kent Life projesinde fiyatlar

Hemen teslim fırsatı ile satışta olan projede dairelerin satışının büyük kısmı tamamlandı. Kalan sınırlı sayıda dairenin ise; 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışı devam ediyor. 

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI