23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerKaynarca Semt Polikliniği depreme karşı güçlendirildi..

Kaynarca Semt Polikliniği depreme karşı güçlendirildi..

Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği, depreme karşı güçlendirildi.

Pendik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği binasının geçen yıl mayısta başlayan deprem güçlendirme inşaatı tamamlandı. Poliklinik Belediye Başkanı Kenan Şahin ile başhekim uzman Dr. Ali Okur'un katıldığı törenle açıldı.

Başkan Şahin açılışa yaptığı konuşmada, güçlendirme çalışmasının oldukça önemli olduğunu belirterek, ilçede sağlık ve eğitim alanında büyük oranda güçlendirme ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildiğini aktardı.

Şahin, bu kapsamda ilçedeki 130 okulun tamamının ya güçlendirme ya da yenileme çalışmaları ile depreme dayanıklı hale getirildiğini kaydetti.

Başhekim Ali Okur da Kaynarca Semt Polikliniği'nin 48 yataklı kapasiteye kavuştuğunu belirtti.

Okur, çalışmaya destek verenlere teşekkür ederek, "6 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan Kaynarca Semt Polikliniği'nde gereken her türlü teçhizat, teknoloji ve donanım bulunuyor. Poliklinikte başta MR ve diyaliz olmak üzere göz poliklinikleri, nöroloji, dahiliye, genel cerrahi, psikiyatri, fizik tedavi, sağlık kurulu, KBB gibi bölümler hizmet veriyor" bilgisini verdi.

AA

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI