20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriKayaşehir'e Toki'den 3 bin konut daha geliyor!

Kayaşehir’e Toki’den 3 bin konut daha geliyor!

Kayaşehir,  2010 yılında konutların tesliminin başladığı, ilk aşamada yaklaşık 10 bin, ikinci aşamada yaklaşık 20 bin konutun tesliminin yapıldığı, planlanan Yenişehir'in merkezinde yer alan, ulaşım, sosyal alanlar, eğitim, kültür ve sanat etkinlikleri ile çevre düzenlemelerinin hızla tamamlandığı bir bölge olması ile, konut sahibi olmak isteyenler için ilgi odağı oldu.
 
Devam eden aşamada Toki'nin yanı sıra, Emlak konut projelerinin ve markalı konut projelerinin de yapım aşamasında olduğu ve bir kısmının teslim edildiği bölgede, özellikle alt ve orta gelir grupları için Toki tarafından sunulan konutlar, merakla bekleniyor.
 

Kayaşehir'e Toki'den 3 bin yeni konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayaşehir'de satışa sunulan bin 500 konutun yanında yaklaşık 4 bin 500 konutun daha ihalesini yaptıklarını belirterek, “Yıl sonuna kadar da 2 bin 500-3 bin tane daha konutun ihalesini yapacağız. Böylece  2015 yılı sonuna kadar 7 bin 500 civarında sosyal konutun ihalesini yapmış olacağız. Yapacağımız konutlar, üst gelir grubu için değil alt ve orta gelir grubu için yaptığımız konutlar olacak” şeklinde açıklama yaptı.
 
Mehmet Ergün Turan, bu yaz kentsel dönüşüm için çok farklı bir aktivasyonu başlatacaklarını ve 5 farklı belediye ile çalışmaları olacağını ifade etti.
 
Nilay EKER KIRCI / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI