20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriKayaşehir'de kura heyecanı!

Kayaşehir’de kura heyecanı!

İstanbul Avrupa yakası, Başakşehir ilçesine bağlı olan Toki tarafından kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen, Kayaşehir, çok hızlı gelişen, kısa süre içinde konut sahiplerinin birçok ihtiyacını gideren bir bölge olması ve Toki tarafından yapılan konutların, özel sektöre nazaran daha uygun olması nedeniyle  ev sahibi olmak isteyenler için dikkat çeken bir bölge olma özelliğini koruyor.
 
Kayaşehir 18. bölge ve 19. bölge 1. ve 2. etap satış talepleri, ilk günden beri oldukça rağbet gördüğünden, satışa çıkan 1.100 adet konutun kura sonuçları heyecanla bekleniyor. 
 
Noter huzurunda yapılacak olan kura çekiminden önce, konut sahibi olmak isteyenlerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için Toki tarafından yapılan uyarı açıklaması aşağıdaki şekildedir;
 
 
İdaremiz tarafından İstanbul Kayaşehir’de satışa sunulan konutlara ilişkin başvuru ve satış işlemleri sadece Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılmaktadır. Satışa sunulan konutların noter huzurundaki kura çekilişi 06-07 Mayıs 2015 tarihinde yapılacaktır. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için TOKİ ve yetkili bankalar dışında kimseye itibar etmemeleri, iş ve işlem yapmamaları önemle duyurulur.
 
Nilay EKER KIRCI / Emlakdream.com
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI