20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaFırsat ProjeleriKayacity Rezidans Ağustos'ta teslim!

Kayacity Rezidans Ağustos’ta teslim!

Kayacity Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 297 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tapuların hemen teslim edildiği Kayacity Rezidans Kayaşehir'de daire teslimleri Ağustos'ta yapılacak

Celaloğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği Kayacity Residence projesi, Kayaşehir'de inşa ediliyor. Proje kapsamında toplam 6 blok yer alıyor. Kayacity Kayaşehir'de 236 daire bulunuyor. Tapunun hemen verildiği projenin toplam arsa alanı 15 bin 650 metrekare. Kayacity Kayaşehir projesi, Sağlık Vadisi, Biocity İstanbul, havalimanı, Olimpiyat Köyü, Rami Kuru Gıda toptancılarına ve metroya oldukça yakın bölgede yükseliyor. Celaloğlu Kayacity Residence emlak projesinde 2 oda 1 salon daireler 297 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 3 oda 1 salon daireler ise 320 bin TL ile 370 bin TL arasında değişiyor. Proje bazında sosyal tesisler, yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı ve güvenlik gibi sosyal alanlar mevcut. Ayrıca 120 ay vade olanağı ile alıcılara ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Kayacity Kayaşehir projesinin sosyal alanlarında sağlık kulübü, sauna, Türk hamamı, buhar odası, özel peyzajlı bahçeler, dinlenme alanları, kafeler ve oyun alanları bulunuyor.

Kayacity Rezidans Kayaşehir satılık daire seçenekleri:

2+1 salon konutların alanları 114 metrekare,

3+1 salon konutların alanları 148 metrekare,

4+1 salon konutların alanları 172 metrekare olarak tasarlandı.

Kayacity Rezidans Kayaşehir teslim tarihi bu yılın Ağustos ayı olarak belirlendi. Kayacity Rezidans Kayaşehir ödeme koşulları kapsamında vadelendirme yapılıyor.

Kayacity Rezidans Kayaşehir iletişim:

www.kayacity.com.tr

Telefon: (0212) 486 31 93

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI