22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriKaşmir Göl Evleri'nde 4+1 daire fiyatları 320 bin TL

Kaşmir Göl Evleri’nde 4+1 daire fiyatları 320 bin TL

120 bin metrekare arsa üzeirnde yükselen Jaşmir Göl Evleri, Gülsan Holding, MTN İnşaat ve Köroğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kaşmir Göl Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde daire alternatifleri bulunuyor.

Kaşmir Göl Evleri nerede

Şehir gürültüsünden uzaklaşırken, şehir merkezinden uzaklaşmak istemeylerle için iyi bir alternatif oluşturan proje Kızılay'a 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Kaşmir Göl Evleri'nde fiyatlar

Kaşmir Göl Evleri'nde 2+1 daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Projede 3+1 daireler 300 bin TL'den, 4+1 daireler ise 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kaşmir Göl Evleri'nde ödeme planı 

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışta olan projede 60 ay 0, 83 faiz oranı ile ya da 120 ay 0,87 faiz oranı ile Kaşmir Göl Evleri'nde yerinizi almanız mümkün.

Kaşmir Göl Evleri'nde yaşam 

Doğa ile iç içe bir yaşam sürdürmek isteyenler için her detayın düşünüldüğü projede 80 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. Yeşil ve mavinin her tonun bulunduğu Kaşmir Göl Evleri'nde göller de büyük yer kaplıyor. Projede 5 bin 200 metrekare biyolojik gölet bulunuyor. 

Çocukların güven içinde sosyalleşebileceği alanların bulunduğu Kaçmir Göl Evleri'nde tema bahçeleri, çocuk eğlence alanları, yüzme havuzları ortak kullanım alanlarından bazılarını oluşturuyor. Daire teslimlerinin başladığı Kaşmir Göl Evleri'nde isteyenler göl kenarında balık tutmanın keyfini de yaşayabilecekler. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI