20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriKasaba Ömerli'de satışlar başladı!

Kasaba Ömerli’de satışlar başladı!

İlk iki etabının 2004 senesinde tamamlandığı Kasaba projesinin 3. etabı Türkiye İş Bankası A.Ş ve Altınhas Holding A.Ş. ortaklığında kurulan İş Altınhas tarafından hayata geçiriliyor. Projenin detayları İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes ve İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş tarafından emlak editörleri ile paylaşıldı.

Ömerli Kasaba projesinde 24 ay 0 faizle!
 
Türkiye İş Bankası A.Ş ve Altınhas Holding A.Ş. ortaklığında kurulan İş Altınhas tarafından hayata geçirilen Kabasa projesinin 3. etabı satışa çıktı. 160 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İstanbul Anadolu yakasında Ömerli'de yer alıyor.
 
Oturum alanlarının az peyzajın bol olduğu projenin ilk iki etabında yaşam başlamış durumda. İlk iki etabında mimarisine sadık kalınan Kasaba 3. etapta villaların haricinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleride yer alıyor.
 
Toplam 156 adet konuttan meydana gelen Kasaba Evleri 3. etaptaki dairelerin büyüklükleri 123 metrekare ile 529 metrekare arasında değişiyor. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 500 liradan başlıyor.
 
Teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Kasaba projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca firma bünyesinde yüzde 35 peşinat ödendikten kalan tuar 24 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.
 
İş Altınhas Kasaba 3. etap fiyatları!
 
En küçük daire (1+1) 715 bin TL’den 
En büyük daire (3+1) 1 milyon 125 bin TL’den 
En küçük villa  (4+1) 1 milyon 645 bin TL’den 
En büyük villa (6+1) 3 milyon 900 bin TL’den başlıyor. 
 
Projede 1+1 dairelerde minimum 105 metrekare net bahçe alanı, 6+1 villada ise minimum 1.050 metrekare net bahçe alanı olmak üzere her bağımsız bölüm için değişik metrekarelerde bahçe alanları tapulu olarak veriliyor.
 
Kasaba projesinde açık-kapalı yüzme havuzları, Kasaba Sosyal Kulübü (kafe, restoran, etkinlik alanı), fitness ve yoga salonları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, yeşil alan yürüyüş parkurları gibi imkanlar sunuluyor. Ayrıca, Kasaba’da, 7/24 ambulans ve itfaiye, tamir ve denetleme, peyzaj düzenleme ve koruma ekipleri hizmeti sunuluyor.
 
Toplantı sonrasında İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes ve İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş Emlakdream.com'un sorularını yanıtladı.

İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes, "Birinci ve ikinci etaplarını 2003 ve 2004'te yapmıştık. Yaklaşık 250 300'e yakın villamız var o etaplarda. 3. etap uzun bir aradan sonra başladı. Ortaklı yapısı değişti. İş Koray artık İş Altınhas oldu. İş Altınhas olarak 3. etaba başlamış durumdayız şuanda. Yaklaşık 156 villa var. 160 bin metrekare alan üzerinde yapılıyor. Az katlı villa projeler. Villa ile beraber villa görünümünde 1+1, 2+1, 3+1'lerimizde var. Yaklaşık 1,5 yıllık bir süre sonra hayat başlamış olacak diye umut ediyorum. " dedi.
 
Projenin geçikmesinin sebeplerini açıklayan Tanes, "Projenin başlangıcı 2003-2004. O dönemlerde imar planlarının o bölgede değişmesi iptal edilmesi o arada belde belediyesinin kaldırılıp başka bir belediyeye bağlanması gibi süreçler yaşandı. Aslında o bölgedeki diğer insanların açtığı davalar birbirleri ile ilgili konular süreci biraz uzattı. Dolayısıyla biraz gecikmeli olarak biz 3. etaba başladık. Yoksa bugüne kadar diğer etapları çoktan bitirmiş olacaktık." dedi.
 
Kasaba Evleri 3. etabın dettaylarını anlatan Tanes," Toplam 5 etapta 850 villadan oluşan bir proje aslında Kasaba projesi. Şuan 3. etaba başladık devamıda gelir artık. 3. etapla beraber 400 aşkın villa olmuş olacak. Toplamında yarıya yakınını bitirmiş olacağız. Ümit ediyorum devamıda gelecek.  
 
3. etaptada yoğunluk aynı. Çok az yoğun bir proje yapıyoruz. Arazinin yüzde 80'ni odluğu gibi yeşil alan ve doğal peyzaj. Bu projede 1 ve 2. etaptan farklı olarak daha küçük ünitelere yer verdik. Birinci etapta hem arsa oturumu olarak hem yapı olarak çok daha büyükler vardı ama bundan 12 13 yıl evvelinin koşulları ve tüketici eğilimleri ile yapılmış birşeyi sürdürmeyi gerekli görmedik. Artık yeni eğilim küçük ünitelerde olsa yeşille haşır neşir olmak isteyen, küçükte olsa bir bahçesi olsun isteyen bir tüketici kesim var. O yüzden burada büyük ünitelerle beraber küçük ve sıra evler ünitelerinede yer verdik. Ama yoğunluk aynı ferah. Şuanda 6 bin 500 6 bin 700 TL metrekare satış fiyatları bu projede. 3'te 1 satılmış durumda. Kalan 3'te 2'lik kısımda da kademeli olarak fiyat artışı olabilir." dedi.
 
Projenin ilk iki etabı hakkında bilgi veren Tanes, "Şuan 2. elde ve daha büyük olan ünitelerde fiyatlar daha yüksek tutarda. Metrekare fiyatları 4 bin dolar civarlarında. Projemizinde belli süre içerisinde o rakamların üzerine çıkması doğaldır. 24 aylık bir süremiz var ama ben 18 ayda 2017 yılına gelmeden biteceğini düşünüyorum." dedi.
 
İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş, "Biz Altınhas Grubu olarak 60. yılı aşkındır çeşitli sektörlerde faaliyetlerimiz var ve çalışmaya devam ediyoruz. Bizden önce İş Koray olarak 12-13 senedir yapımına başlanmış, belkide daha eski gelişmesi 20 yıla yakın olan projeye biz sonradan dahil olduk. Bu projeden sonrada inşallah 4. etap, 5. etap başka projelerlede, doğru bulduğumuz işlerde birlikte devam etmek isteriz. 
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI