24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriKartal Loft Dragos 300 bin TL'den yaşam sunuyor!

Kartal Loft Dragos 300 bin TL’den yaşam sunuyor!

"Loft Dragos daire seçenekleri"

 
Loft Dragos daire seçenekleri arasında  74 metrekare olan değişik tiplerde 1+1’ler, alanları 109 ile 123 metrekare arasında değişen 2+1’ler ve alanları 150 metrekare olan 3+1 konut tiplerinden oluşuyor. 5 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Loft Dragos projesinde  daire balkonları 13-18 metrekare arasında değişiyor.
 

“Loft Dragos sosyal donatılar”

 
Loft Dragos’ta; kapalı yüzme havuzu, fitness center, business center, sauna, çok amaçlı spor alanı, çok amaçlı kapalı salon, concierge ve hizmet alanı bulunuyor.  Tüm cepheleri deniz manzarasından pay alabilecek şekilde tasarlanan Loft Dragos’ta kat yerleşimleri yapılırken, çekirdek ve geniş ailelerin rahatlıkla bir arada yaşayabilmelerine, güvenlik ve güneş ışığından faydalanma sürelerinin maksimumda olmasına dikkat edildi. Sade tasarımı ve gösterişli dış cephesiyle bölgede farklı bir hava estireceğine inanılan projenin mimarı tasarımı Aykut Akın tarafından yapıldı.
 

"Loft Dragos nerede"

 
Loft Dragos projesinde daire fiyatları 300 bin liradan başlangıç gösteriyor. Loft Dragos projesi Sahil yolu, minibüs yolu, metro durağı, D-100 ve deniz otobüsü hatlarının ortasında yükselecek.
 

Loft Dragos İletişim bilgileri

Web: http://www.loftdragos.com

Tel: 0850 532 09 99 

Eren Aşnaz/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI