28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriKartal Çukurova Tower daireleri, Ağustos'ta teslim!

Kartal Çukurova Tower daireleri, Ağustos’ta teslim!

“Çukurova Tower hakkında”

Çukurova Tower’da büyüklükleri 42 ile 169 metrekare arasında değişen, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Konutlar “home ofis” olarak da değerlendirilebiliyor. Toplam 33 bin metrekare inşaat alanına ve 122 metre yüksekliğe ulaşan Çukurova Tower, 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde konumlanıyor. Çukurova Tower’da kat yükseklikleri 3.4 metre.

‘Çukurova Tower fiyat’

36 katlı bir rezidans projesi olan Çukurova Tower’da çeşitli büyüklükte ve özellikte, dokuz farklı tipte 253 konut bulunuyor. Yüzde 90’ı yeşil alan, 1.200 metrekaresi ise kapalı sosyal tesis alanından oluşan Çukurova Tower’da, stüdyo daireler 179 bin TL, 1+1'ler 254 bin TL, 2+1'ler 454 bin TL, 3+1'ler ise 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

“Dayanıklı ve güvenli”

Çukurova Tower, konusunda dünya lideri Mitsubishi Plastics’in yüksek teknolojisi ile ürettiği alev almayan özel mineral dolgulu Alpolic/fr alüminyum kompozit levhaları sayesinde yangına karşı dayanıklı ve güvenli. Tutuşmaz ve zehirli gaz çıkartmayan mineral çekirdek sayesinde uluslararası birçok yangın standardını karşılayan Alpolic/fr alüminyum kompozit levhalar, Türkiye’de Cevahir Alışveriş Merkezi ve Metrocity gibi yapıların da tercihi oldu. Bu levhalar, yurt dışında da Kore’deki Busan Ulusal Denizcilik Müzesi, Tayvan’daki Taipei Arena gibi prestijli mekânlarda kullanılmış olmasıyla öne çıkıyor.

“Çukurova Tower sosyal donatılar”

Stüdyolar için bir açık otopark, 1+1’ler için bir kapalı otopark, 2+1 ve 3+1’ler için iki kapalı otopark ve misafir otoparkı bulunan projenin sosyal alanlarında kafe-bar, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, tenis kortu ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları, piknik alanı, yürüyüş alanları, koşu parkuru, puset ve engelli rampaları, fitness ve wellness merkezi, sinema salonu, bilardo ve oyun salonu, toplantı odaları yer alıyor. 7/24 resepsiyon, Back-up ve concierge hizmetleri veriliyor.

“Çukurova Tower nerede”

Kartal sahile 5, İstanbul’un yeni finans merkezine ve Bağdat Caddesi’ne 15, köprülere 20 dakika mesafede yer alıyor. E-5 karayoluna 1, metro ve diğer toplu taşıma araçlarına 2, TEM bağlantı yoluna 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakikada ulaşılabiliyor.

Çukurova Tower İletişim:

Web: www.cukurovatower.com                                 
Telefon: 0216 517 55 55

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI