19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriKampanya bitiyor Stüdyo 35'te son 3 daire!

Kampanya bitiyor Stüdyo 35’te son 3 daire!

3 bin metrekarelik alanda 1+1 100 adet daireden oluşan ‘Stüdyo 35’ projesinde daireler 61 metrekare. Lansmana özel 40 daire için yapılan indirim kampanyası dahilinde 37 ev kısa sürede tükendi. Şu an da indirimli haliyle 175 bin TL'den satışa sunulan daireler, kampanya bitiminde 206 bin TL'den alıcı bulacak.

12 ay sonra teslim

Stüdyo 35, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi ve metroya yürüme mesafesinde, anayola 50 metre uzakta yer alan Stüdyo 35 evleri teknoloji ve konforu bir araya getiriyor. Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla bölgeye yepyeni bir soluk getiren proje 12 ay sonra teslim edilecek.

'Öğrenciler ve çalışanlar için çok uygun'

Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “ Çiğli Balatçık’da 3 bin metrekarelik alanda yer alan ‘Stüdyo 35’ evleri Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi’ne yakınlığı ve stüdyo tipi olması sebebiyle özellikle öğrencilere hitap ediyor, ancak Çiğli Hava Üssü’nde ve Organize sanayi bölgesinde çalışan çok sayıda kişiye hitap etmeyi amaçlıyoruz. Bu projemiz özellikle yatırımcılar için çok iyi bir fırsat’ dedi.

İletişim

studyo35.net

 

Eda ELİBOL

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI