20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerKalekim’in Garantili Usta Sistemi tüm Türkiye’ye yayılıyor!

Kalekim’in Garantili Usta Sistemi tüm Türkiye’ye yayılıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, dünyada bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği ‘Garantili Usta Sistemi’nde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıdı. ‘Garantili Usta Sistemi’nin Türkiye genelinde hızla büyüdüğünü belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Tüketicilerin hayatını büyük ölçüde kolaylaştıran sistemin odağında müşteri memnuniyeti var. Her aşamada en iyi çözümleri sunarak mükemmel müşteri deneyimi yaratmamız, yapı sektörüne ne kadar doğru bir sistem kazandırdığımızı gösteriyor” dedi. 
 
Yapı sektöründe 42. yılını kutlayan Kalekim, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünlerin yanı sıra, tüketiciler ve profesyoneller için her alanda çözümler sunmaya devam ediyor. Alanında bir ilk olan ‘Garantili Usta Sistemi’ni, ilk etapta 65 ilde, 2 bin 500 usta ile faaliyete geçiren Kalekim, 81 ilde 5 bin ustaya ulaşma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Yüksek memnuniyet, sıfır şikayet
 
‘Garantili Usta Sistemi’ ile ustalar ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlattıklarını vurgulayan Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Doğru ürün, doğru çözüm, doğru uygulama prensibiyle hayata geçirdiğimiz sistemde, şu ana kadar hiç tüketici şikayeti almadık” diye konuştu.
 
Müşterinin memnuniyeti ustanın referansıdır 
 
‘Garantili Usta Sistemi’nin, ustaların mesleki bilgi ve becerilerini de geliştirdiğini ifade eden Altuğ Akbaş, “Kalekim olarak yetiştirdiğimiz ustalara, sunduğumuz uygulama garantisi ile artı değer katıyor, güvenini kazandığımız müşterilerin de hayatını kolaylaştırıyoruz. Müşterilerin memnuniyeti, ustalarımızın referansı demektir. Keşif ve uygulama sonrası tüketici ile yapılan anket sonuçlarına göre en iyi referansı alan ustalarımızın müşteri memnuniyeti puanı yükseliyor. Garantili Ustalarımız, yeni çalışmalara da, müşteri memnuniyeti puanına göre yönlendiriliyor. Böylece nihai tüketici, ‘Garantili Usta Sistemi’ ile daha iyi seramik uygulamaları ile karşılaşırken, sektörde seramik uygulamasının kalitesi artıyor” şeklinde konuştu. 
 
Müşteriler memnun: “Avrupai bir sistem olmuş”
 
‘Garantili Usta Sistemi’nden hizmet alarak memnuniyetini bildiren müşterilerin, dile getirdikleri tepkiler ise şöyle: “Çevremdeki herkese bu sistemi anlatıyorum. Yapılan uygulamayı herkes çok beğeniyor”, “Avrupai bir sistem olmuş”, “Kalekim tarafından dönüş yapılmasından, uygulamadan ve ustamızdan memnun kaldım. Sisteminiz çok güzel olmuş. Fiyat teklifinden de memnun kaldım, teşekkür ederim”, “Fiyat, uygulama ve ustadan çok memnun kaldım. Sistemi mutlaka başkalarına da önereceğim.”
 
Kadınlar sistemi güvenle kullanıyor
 
‘Garantili Usta Sistemi’, kadın tüketicilerin de ilgisini çekiyor çünkü bu sistem sayesinde kadınlar; kendilerini uzak hissettikleri inşaat-yapı malzemeleri ve tadilat konusunda, kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan rahatlıkla nitelikli ustalara ulaşabiliyor. Müşteri memnuniyet puanı yüksek Garantili Usta’yı kendisinin seçmesinin verdiği güveni de hisseden kadın tüketicilerin, Kalekim’in tüm ürün ve uygulamaları garanti altına almasıyla hayatı kolaylaşıyor. 
 
Kalekim 2015’te 10 bin 500 ustaya eğitim ve seminer verecek
 
Kuruluşundan itibaren ustalara yönelik düzenlediği eğitim ve seminerlerle Türkiye’de nitelikli usta yetiştirmeyi başlatan öncü bir kuruluş olan Kalekim, 2015 yılı sonuna kadar 10 ilde düzenleyeceği ‘Geliştirme ve Uyum Kursları’ ile eğitim alacak 500 ustaya daha sertifika vermeyi hedefliyor. Kursların yanı sıra 51 ilde etaplar halinde 100 ayrı seminer düzenleyecek Kalekim, toplam 10 bin katılımcıya nitelikli usta bilincini aktaracak. 
 
Kalekim’in düzenlediği kurslardan mezun olan ustaların, Kalekim ürünlerini kullanarak yaptıkları çalışmalar; 2 yıl uygulama, 10 yıl ürün garantisi ile güvence altına alınıyor. 
 
‘Garantili Usta Sistemi’ nasıl çalışıyor?
4 adımda garantili hizmet
1 – Müşteri, internetten veya Çağrı Merkezi’nden sisteme kolayca ulaşıyor
Müşteri, 0850 222 8782 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya www.garantiliusta.com’dan, ihtiyaç duyduğu konuyu aktarıyor ve uygulama yapılacak mekan hakkında bilgi veriyor. 
2 – Sistem, 3 sertifikalı ustayı öneriyor
Müşterinin adresine en yakın, iş durumu müsait olan ve en yüksek müşteri memnuniyeti puanına sahip 3 Garantili Usta, sistem tarafından otomatik olarak öneriliyor. 
3 – Önerilen 3 usta ücretsiz keşif için müşteriyi 24 saat içinde arıyor
Sizinle SMS ve e-posta aracılığıyla iletişim sağladıktan sonra ustalarımız 24 saat içinde müşteriyi arıyor ve müşterinin uygun olduğu günde ücretsiz keşfe gidip, Kalekim’in ‘doğru ürün’, ‘doğru çözüm’ ve ‘doğru uygulama’sını sunuyor.
4- Müşteri en uygun ustayı seçip garantili uygulamayı başlatıyor
Tüm teklifler içinden müşteri en uygun ustamızı seçerek garantili seramik uygulamasını yaptırabiliyor. Garanti Sözleşmesi, usta ve müşteri tarafından imzalanarak Kalekim’e gönderildikten sonra seramik uygulamasına başlanıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI