16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriKalekent'te indirim var

Kalekent’te indirim var

Geniş yaşam alanları ve sosyal imkanlarıyla İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından biri olan Beylikdüzü’nde Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında hayata geçen Kalekent’in şuana kadar yüzde 50’si satıldı. Büyük ilgi gören proje hem yatırım hem de oturum amaçlı konut arayanların tercihi oldu.  

Proje için düzenlenen kampanya kapsamında peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılırken, 24 aya sıfır faiz uygulanıyor. Buna göre banka kredili ödemede 213 bin liradan satılan 1+1 dairelerin fiyatı 190 bin liraya inerken, aylık taksit ödemesi ise 1.900 liradan başlıyor.  

100 bin metrekare alan üzerinde kurulan ve 73 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan Kalekent, iki etaptan oluşuyor. Projenin birinci etabında 863, ikinci etabında ise 608 konut bulunuyor. Minimalist tarzdan hoşlananlardan renkli bir hayat için geniş eve ihtiyaç duyanlara kadar herkesin aradığı yaşamı içinde barındıran Kalekent, 1+1’den 4+1’e uzanan 15 farklı daire seçeneğine sahip.

1 yıl sonra teslim

500 milyon lira yatırımla hayata geçen projede teslimlerse bir yıl sonra gerçekleşiyor. Kalekent’te ilk etap Aralık 2015’te, ikinci etap ise Aralık 2016’da teslim edilecek.  

Sosyal donatılar

Projede güneşlenme terasları, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı, fitness, tenis kortu ve sauna yer alıyor. Merkezi ısıtmanın bulunduğu proje 7/24 güvenlik sistemine de sahip olacak.

Kalekent nerede

İstanbul’un en düzenli yapılaşmaya sahip ilçesi Beylikdüzü’nde inşa edilen Kalekent, alışveriş merkezlerine ve hastaneye 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

www.kalekent.com.tr            

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI